Nea Radio

Fra Stockholm til Ålen

KiropraktorAnna åpner klinikk i Ålentorget

KIROPRAKTORANNA: Anna Becklund er klar for oppstart i Ålen Foto: Per Magne Moan

Har kjøpt småbruk på Vongraven og er klar for å utøve kiropraktikk i 2. etasje i Ålentorget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Anna Becklund fra Stockholm har sammen med samboer og to barn flyttet ut av trengselen i storbyen til grenda Vongraven sør i Ålen.

Nå skal det sies at sambo Rolf Tore Trønnes har bodd flere år i Ålen og det var vel hans lengsel tilbake til fjellbygda som gjorde at familien valgte å flytte.

Deltok på Storhelga

Tirsdag denne uka åpner Anna, som er utdannet kiropraktor, klinikk på det gamle lensmannskontoret i Ålentorget.

Hun har drevet, ikke bare en, men to klinikker Stockholm og har vært selvstendig næringsdrivende siden 2008. Hun mener det er enklere å starte opp virksomhet og komme i kontakt med mennesker på mindre steder.

Sist helg var hun en av mange som hadde stand og viste fram sin virksomhet under Storhelga i Hovet. Hun sier at mange var innom for å sjekke ut hva dette var for noe.

– En kiropraktor jobber med hele kroppen. Mange har en formening om at vi bare jobber med ryggraden, men jeg jobber med alt fra håndleddet til de små beinene i føttene. Det er et bevegelsesmønster som må følges for at kroppen skal fungere optimalt, sier hun og røper at det ofte knekker og knaker litt og at det er litt bending og vridning under behandlingen, uten at denne skal virke brutal på noen som helst måte.

Alle bør innom iblant

På spørsmål om hvem som bør oppsøke en kiropraktor, så svarer hun at alle burde ta en sjekk i blant.

– I Sverige så må en bil, når det blir over 20 år gammel, besiktes hver år. Litt det samme er det hos mennesker også, sier hun og mener kroppen bør sjekkes ut jevnlig for å forhindre mer alvorlige skader senere i livet.

Hun vil ta imot pasienter som blir henvist fra lege, men det er også muligheter å bestille time selv.

Hør intervju med Anna her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...