Nea Radio

Infonett Røros tildelt kontrakt

Arne Horten er administerende direktør i Infonett Røros. Foto: Marit Manfredsdotter.

Infonett Røros AS er tildelt en kontrakt på lokal IT-støtte for Norsk Helsearkiv. Kontrakten har en estimert verdi på 1,2 millioner kroner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Norsk Helsearkiv har i forbindelse med etablerings- og oppstartsfasen for Norsk Helsearkiv på Tynset behov for bistand til gjennomføring av IT-oppgaver relatert til etablering av servere, datarom, nettverk, WiFi, kontor-PCer, kontorstøtteapplikasjoner og IT-tjenester i «grønn sone» i NHA sine nye kontorer på Tynset.

Gjennom en begrenset anbudskonkurranse ble Infonett Røros AS tildelt kontrakten med en estimert verdi på 1,2 millioner kroner.

– Infonett Røros AS leverer konsulenter med høy kompetanse, god erfaring og med god tilgjengelighet. Riktig kompetanse og tilgjengelighet er meget viktig i en svært kritisk etableringsfase for virksomheten, sier Norsk Helsearkiv i sin begrunnelse for tildelingen av kontrakten.

Norsk helsearkiv skal ta vare på eldre, bevaringsverdige pasientarkiver fra helseforetakene, og gjøre helseopplysninger i arkivet tilgjengelig for forskere og pårørende i samsvar med gjeldende bestemmelser om taushetsplikt.

Ved behandlingen av statsbudsjettet i 2009, besluttet Regjeringen å opprette et Norsk helsearkiv. Det ble også besluttet at helsearkivet skulle organiseres i Arkivverket og lokaliseres på Tynset. Arkivbygget skal inneholde funksjoner for mottak, digitalisering, digital langtidsbevaring og utlevering av helseopplysninger.

Bygget skal lokaliseres i Sjukehusveien 17 og er på ca 2500 kvadratmeter fordelt på to etasjer med et ca 12,5 meter høyt mellomlager.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...