ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Har stor tro på lokalt nærvær

Hanne Kristin Stenmo, Avdelingsleder i SpareBank 1 Regnskapshuset og Tor Magne Stinussen, Regiondirektør i SpareBank 1 Regnskapshuset håper mange vil benytte seg av tilbudet om å lære mer om hva økt digitalisering vil by på av muligheter innen regnskap.

Avdelingsleder i SpareBank 1 Regnskapshuset på Røros, Hanne Kristin Stenmo, mener sentralisering ikke er veien å gå. Nå vil kontoret vise frem hvilke muligheter de nyeste teknologiske løsningene gir.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Teknologien har innhentet regnskapsbransjen, som er i endring. Økt digitalisering og større muligheter for automatisering og forenkling betyr bedre løsninger for kundene. Moderne løsninger legger også til rette for økt sentralisering i bransjen. Men mens noen kjeder bygger ned den lokale aktiviteten, velger andre å bygge den opp.

Avdelingsleder på SpareBank 1 Regnskapshuset i Røros, Hanne Kristin Stenmo, mener at sentralisering ikke er veien å gå.

– Vi har klokketro på lokalt nærvær! Det gir oss et mye rikere innblikk i hverdagen til bedriftene, og den innsikten gir oss mer kompetanse til å rådgi kundene, sier hun. De ønsker å se et yrende lokalt næringsliv, og mener at det å være der kundene holder til er avgjørende.

– Vi ønsker å bidra til mer fart i næringslivet i Røros, Holtålen, Tydal og Os. Lykkes kundene våre, lykkes også vi, fortsetter hun.

De nyeste teknologiske løsningene gjør det enklere for kunder og regnskapsbyrå og samarbeide, og samtidig er det lettere for næringslivet å gjøre flere av regnskapsførerens tradisjonelle oppgaver selv. Samtidig går utviklingen raskt, og det er ofte store ressurser som kreves for å holde tritt med nye aktører med nye gode ideer. Hanne Kristin Stenmo er klar over utviklingen.

– Vi har ressurser til å henge med, men vi tror ikke folk går av moten. Det aller viktigste er å vite hva kunden trenger og ønsker, og da må vi være der kundene er. Vi har ungene i samme fotballag og handler på samme nærbutikk som kundene. Det gjør oss i stand til å følge det lokale næringslivet tett, fortsetter hun, og mener at deres bidrag til det lokale næringslivet skal være noe mer enn å føre bilag å produsere årsoppgaver.

- Vi ønsker gi gode råd om økonomisk styring, vise fram de moderne løsningene som finnes i markedet og fortelle kundene hva de må gjøre for å ta det i bruk, forteller hun.

Hør intervju her:

Nøkkelord

ANNONSE