Nea Radio

Nea Radio

Folkets julegave

FOLKETS JULEGAVE: Anne Kathrine Dille fikk "Folkets julegave" av RøroBanken. Her med og redningshunden Briis som er godkjent i alle disipliner. Foto: Privat

Anne Katrine Dille i Norske Redningshunder ble vinneren da RørosBanken torsdag delte ut 30.000 kroner i «Folkets julegave».

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vinneren ble Anne Katrine Dille da RørosBanken delte ut "Folkets julegave" torsdag. Hun gir umiddelbart gaven på kr 30.000,- videre til Norske
Redningshunder, Røros lag (NRH).

Dille ble nominert for sitt brennende engasjement for nettopp NRH, der hun er instruktør og ansvarlig for treningene tre ganger i uka. Hun er
også styremedlem i NRH Røros lag.

Dille sier at det nesten er umulig å forstå hvor mange timer det legges ned for å få lære opp både hunder og hundefører. Hun har selv to godkjente redningshunder.

- I det øyeblikk det handler om liv og død er alt arbeidet verdt hver time, sier Dille, som legger vekt på det samfunnsmessige bidraget hun føler på i dette arbeidet.

- RørosBanken er glad for å kunne gi årets julegave på kr.30.000 til dette formålet, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen, markeds- og salgsansvarlig i RørosBanken.

Til finalen kom også ildsjelene Jørgen Tronsmed i Røros Grappling Club og Gunnar Berg i Røros Tur- og løypeforening.

Fem millioner

RørosBanken har tidligere i jubileumsåret delt ut nesten 5 millioner kroner i stipend, gaver og sponsorstøtte til alt fra unge talenter, lag/foreninger og til institusjoner i lokalsamfunnet.

FOLKETS JULGAVE: Ingrid Brynhildsvoll Svendsen i RørosBanken delte ut nye 30.000 kroner. Foto: RørosBanken

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...