ANNONSE
Annonse

Blir ny redaktør i Fjell-Ljom

Nils Kåre Nesvold ønsker å føre Fjell-Ljoms lange avistradisjoner videre. 
– Men avisa skal også bli en attraktiv aktør på andre plattformer, sier han.

Styret i Fjell-Ljom har ansatt Nils Kåre Nesvold som ny redaktør og daglig leder i avisa.  – Nå skal Fjell-Ljom også satse på nett, sier han.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nils Kåre Nesvold har bred medieerfaring fra aviser, radio og tv. Han har blant annet vært redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett og Fosna-Folket, nyhetsredaktør i Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer og digitalredaktør i Nea Radio. I tillegg har han arbeidet som journalist, vaktsjef, videoreporter og administrasjonssjef i NRK til sammen 17 år. Nesvold startet tidligere i år bedriften Fakta Film AS i Brekken, og den virksomheten skal videreføres uten han ved roret.

– Jeg hadde tenkt å gjøre andre ting de neste åra. Men i en tid der mediene er i kraftig endring, og kanskje mer enn noen gang trengs i lokalsamfunnet, kunne jeg ikke si nei til dette tilbudet, sier Nesvold. Han tar over sjefsstolen i Fjell-Ljom 1. januar 2019.

Fra en til sju dager i uka

Han har mange planer for avisa uten at han vil røpe for mye.

– Blant annet skal Fjell-Ljom satse mer digitalt og bli en viktig aktør på nett. I tillegg til ukentlig papiravis, skal Fjell-Ljom etter hvert være på nett sju dager i uka, sier Nesvold.

Han sier videre at avisa skal drive med seriøs og viktig journalistikk, være innbyggernes vaktbikkje og ha en tydelig stemme i lokalsamfunnet. Vi skal kort sagt styrke avisa og bli enda mer attraktiv for lesere og annonsører, sier han.

Fornøyd styreleder

Fungerende styreleder i Fjell-Ljom, Leif Bangsund, er veldig fornøyd med å få på plass en så rutinert pressemann som Nils Kåre Nesvold som toppleder i avisa.

– Styret har vært opptatt av å rekruttere en leder med sterk digital kompetanse, og vi er trygge på at Nesvold har den kunnskapen som trengs for å ta Fjell-Ljom inn i den digitale verden. 2019 vil bli et spennende år for avisa, sier Bangsund.

Hør intervju med Nesvold her:

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Full og vanskelig gjest på martnan

Full og vanskelig gjest på martnan

Politiet måtte bistå vakter

18-åring slo til vekter på Røros

18-åring slo til vekter på Røros

Taklet ikke å bli bortvist fra festtelt.

11 personer involvert i ulykke på Glåmos

11 personer involvert i ulykke på Glåmos

Alle er friskmeldt av helsepersonell på stedet.

Baard Danielsen til Nea Radio

Baard Danielsen til Nea Radio

Endelig kan vi presentere vår nye kollega!

Vil ha kollektivrute til Funäsdalen

Vil ha kollektivrute til Funäsdalen

Daglig bussrute vil ha positive ringvirkninger, mener ledere i begge kommunene.

Buss av veien i Stuggudal - Traileruhell i Soknedal

Buss av veien i Stuggudal - Traileruhell i Soknedal

Politiet melder at en buss har kjørt av veien på FV 705 i Stuggudal. E6 sør for Soknedal er åpnet igjen etter traileruhell.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE