Nea Radio

Ny daglig leder i Rørosregionen Næringshage

Ny daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Kristin Bendixvold. Foto: Anita Sivertsgård

Rørosregionen Næringshage fikk fra 1. januar ny daglig leder ved roret. Kristin Bendixvold kom fra stillingen som daglig leder for Rørosmat og har nå hatt to uker på sin nye arbeidsplass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kristin Bendixvold tok over stillingen som daglig leder etter Hans Petter Kvikne, som fortsetter som rådgiver i Næringshagen. Hun har så vidt begynt og fått litt oversikt over alle arbeidsoppgavene som ligger i det å styre Rørosregionen Næringshage i en utfordrende tid.

Kloke tanker

- Det er vel slik det er når man starter på nye utfordringer at det er mye å ta inn og mange nye ting å sette seg inn i. Heldigvis er det moro å lære seg nye ting. Så er det å koble sammen alt det nye med det eksisterende grunnlaget for å se om man kan tenke ut noen nye kloke tanker, forteller Bendixvold om hvordan det er å starte opp i sin nye jobb.

Tar med seg viktig erfaring fra Rørosmat

Kristin Bendixvold kommer fra stillingen som daglig leder i Rørosmat. En stilling hun har hatt i åtte år. Under Bendixvold sin ledelse har omsetningen av lokal mat og drikke gjennom Rørosmat nesten firedoblet. Hun har bidratt til å løfte Rørosmat og alle dets medlemmer og styrket merkevaren Røros. Nå får hele næringslivet i fjellregionen glede av hennes erfaring og kapasitet.

Verdiskaping i nettverk

Året 2020 spesielt ga en viktig erfaring som Bendixvold kommer til å ta med seg inn i arbeidet i Næringshagen.

- Året 2020 viste oss viktigheten av å arbeide sammen. Ikke bare i det nettverket man allerede var knyttet sammen i, men også sammen med kunder og bransjen forøvrig for å finne nye og gode løsninger på de utfordringene som kom. Dette tror jeg blir veldig viktig å ta med seg inn i Næringshagen også. Uansett hvilken bransje det er snakk om. Det å bygge nettverk og tettere relasjoner mellom aktørene i distriktet vil være et viktig utgangspunkt for videre verdiskapning, sier Bendixvold.

Som en fastlege

Rørosregionen Næringshage AS er et innovasjons- og utviklingsselskap som skal arbeide for vekst og nyskaping for og i næringslivet i fjellregionen. Arbeidet til næringshagen skal bidra til økt verdiskaping for næringslivet og økt bosetting i regionen. Det kan være krevende for små og mellomstore bedrifter å ha tilstrekkelig med kapasitet internt til å drive utvikling og innovasjon, og også holde seg orientert om alle de ulike offentlige støtteordningene som er tilgjengelig. Behovet for omstilling og hjelp til å sikre og skape arbeidsplasser har økt etter Covid-19 pandemien.

-Næringshagen er som en fastlege for bedrifter. Vi bistår i å hjelpe til for de vanlige vondtene og til å løse det som kan løses her og nå. Vi har et veldig stort og godt nettverk som vi kan koble på av spesialister til å bidra videre, hvis vi ser at det trengs. Det er bare å ta kontakt med oss, så er vi klar for å hjelpe til, sier nyansatt daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Kristin Bendixvold.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...