Nea Radio

Nea Radio

Mot rekord for Røros Hotell-gruppen

Rekord: Det går mot omsetningsrekord for Røros Hotell-Gruppen. – Gledelig, sier administrerende direktør, Terje Lysholm. Foto: Nils Kåre Nesvold

Røros Hotell-gruppen ligger an til å få rekordomsetning i 2017. – Dette er veldig gledelig, sier administrerende direktør, Terje Lysholm.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2017 kl 21:37

Det går godt for Røros Hotell-gruppen. Sammenlignet med tallene for tredje kvartal i 2016, viser tallene for samme periode i år en økning på 17,5 %. Administrerende direktør, Terje Lysholm tiltrådte stillingen i februar i år og sier at mye av grunnlaget for veksten ble lagt før han overtok roret.

– Det er mange som skal ha æren for denne positive utviklingen, understreker Lysholm.

Markedsandler

Lysholm sier at tallene viser at veksten i handelstanden i Røros generelt, har stagnert.

– Det betyr at vi tar markedsandeler fra andre aktører og det er i utgangspunktet ikke positivt. Det er viktig at vi jobber sammen for å løfte Røros som helhet, mener han.

– Når det er sagt, så er det to regioner i Trøndelag som utpeker seg som vinnere, nemlig Namdalen og Røros. Lysholm kom fra stillingen som direktør på Scandic Rock City, Namsos i Namdalen, der han ledet hotellet siden åpningen i 2011.

Natoøvelse

Røros Hotell-gruppen har sikret seg godt også neste år. Under Natoøvelsen Trident Juncture 2018 har konsernet solgt omlag 6000 gjestedøgn.

– Derfor jobber vi nå med å løse utfordringene vi får med å huse dem som vanligvis er her i den perioden, sier Lysholm.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...