Nea Radio

Nea Radio

Vinterfestival i Bergstaden

VELKOMMEN TIL VINTERFESTIVAL: Aud Rugelsjøen Wintervold og Leif Jørgen Hovdal ønsker 11 kor velkommen til Bergstaden. Foto: Per Magne Moan

Ikke bare hundeglam i Røros i helga. Det legges også opp til vakker korsang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Starten på Femundløpet er helgas store arrangement på Røros. Men samtidig vil også årets utgave av Vinterfestival i Bergstaden foregå.

For 28. gang inviterer Bergstadkoret til ei trivelig og sangrik helg på Røros. Denne gangen er det elleve kor - stort sett fra Midt-Norge, som kommer.

Ingen konkurrent

Festivalleder Aud Rugelsjøen Wintervold sier festivalen ikke på noen som helst måte konkurrerer med Femundløpet.

– Vi starter etter at hundene har dratt , sier hun og inviterer samtidig publikum til åpen konsert i Røros Kirke lørdag, der alle korene deltar.

– Arrangementet er den største inntektskilden Bergstadkoret har, svarer Leif Jørgen Hovdahl, på spørsmål hvor viktig Vinterfestivalen er.

Han sitter i styret i Bergstadkoret og besøkte fredag formiddag Nea Radio sammen med Aud Rugelsjøen Wintervold.

Ikke bare sang

På lørdagens bankett vil vertskapet underholde, ikke bare med korsang, men også med dans og moves - regissert av Rulle Smit.

– Hun klarer å få oss til å høre etter og til slutt så blir det ganske bra, sier Hovdahl som synes det er helt greit å gjøre litt andre ting enn bare framføring av klassiske korsanger.

På lørdagens repertoar står blant annet Bjørn Skifs og Meghan Trainor.

Hør radioinnslaget her:Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...