Nea Radio

Bildegalleri

UKM i Holtålen

Mye folk i Hovet fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.02.2017 kl 12:50

Det var som vanlig stor interesse for den lokale UKM-en i Holtålen, da 2017-utgaven ble arrangert fredag kveld,

21 sceneinnslag og 15 ulike bidrag i kunstutstillinga, vitner om at Holtålen holder stand om sin posisjon som en av fylkets største UKM-kommuner.

Juryen, denne gang bestående av Kåre Wessel (leder), Ellen Kristine Klemmetvold og Jonas Østbyhaug, hadde som vanlig en utfordrende oppgave med å plukke ut de som skulle gå videre til fylkesmønstringa i Bjugn.

Etter at to akter med sceneinnslag, ilagt en solid kaffepause i midten, var unnagjort, var det klart for jurymøte før juryformann Kåre Wessel kunne røpe de elleve innslagene som skal representere Holtålen 21. - 23. april i Bjugn Kulturhus.

Før de som gikk videre ble ropt opp, var det utdeling av diplom til alle deltagerne, og tre bidrag fikk også Coop-stipend: May Irene Blanco, Oskar Jonsson Hov og dansegruppa The Crew.

Så ble de elleve bidragene som gikk videre ropt opp:

Sceneinnslag:

- Syndagsmeddagen - Teater

- Ella Aasen Gundersen - Sang

- New Generation - Dans

- Maje Engan - Dans

- Kaja Grytbakk - Film

- Rebecka jonsson Hov - Sang

- Elias André Melkersen aka André The Boat - Rap/Hip-hop

- Elias Andre Melkersen og Marit Kirkhus - Sang

Kunstutstilling:

- Malin Gjærevold - Foto

- Jonas Tronsaune - Maleri

- Jo Håbjørg - Tegning

Vi fikk en prat med noen av aktørene. Vilde Hov Mikkelsen var ikke blant de som gikk videre, men det syntes hun var helt greit:

UKM 2017

Elias André Melkersen gikk videre med to nummer. Både solosang og sammen med Marit Kirkhus:

UKM 2017

Jo Håbjørg har gjort det godt med sine tegne- og maleferdigheter tidligere i UKM-sammenheng. Også denne gangen gikk han videre - nå med to tegninger:

UKM 2017

Vi fikk også en prat med juryleder Kåre Wessel før han satte seg ned med sine kolleger for å finne ut hvem som skulle gå videre til fylkesmønstringa i Bjugn.

UKM 2017

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...