Nea Radio

Sie Gubba

Prøver til igjen

Ni år siden forrige gang, er Sie Gubba nok en gang klar for MGP-sirkuset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sie Gubba, bandet som opprinnelig kommer fra Ålen og som ble dannet på trekkspillfestival på Stugudalen, feirer 25 år i 2020. Da passer det godt å starte jubileumsåret med kanskje den aller største eksponeringsplattformen som finnes her i landet - Melodi Grand Prix.

Delfinale

Lørdag er bandet et av fire innslag i delfinalen som foregår i H3 Arena på Fornebu.

Sangen som forhåpentligvis skal ta "Gubbanj" til finalen i Trondheim Spektrum, heter "Kjære Du".

– Låten spilte vi inn i fjor vår og den har ligget klar, sier gitarist og komponist, Magne Almås, som er den eneste gjenværende ålbyggen i bandet.

Kjærlighet

Som så mange andre sanger fra Sie Gubba, handler også denne om kjærlighet.

– Det handler selvfølgelig om en kar og et kvinnfolk da - og det går bra til slutt. Det er vanskelig å skrive på Norsk. Vi har brukt opp både Volvo, BMW og Lynx og låver og fjøs, så det er begrenset hva vi kan finne opp på nytt. Da blir som regel temaet kjærlighet da, sier Almås som håper på stor støtte fra det trønderske publikum lørdag kveld.

MGP-deltagelsen markerer også starten på en jubileumsturné.

Hør intervju med Magne Almås her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...