Nea Radio

Ny singel

DAB har vært i studio

Rørosbandet DAB har sluppet singel Foto: Jenny Sæbø Auran

Slipper "Supermann".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rørosbandet DAB startet det nye året med å slippe sin nye singel "Supermann" med tilhørende musikkvideo.

– Supermann er en sang som handler om opplevelsen av å se andre folk gå gjennom en dårlig dag. Folk du ser som mister balansen på gata og faller, tråkker i en sølepytt eller mister handleposen med mat på vei hjem. Ikke noe alvorlig, men nok til å kanskje gjøre dem flaue. Denne sangen er til dem. De er våre superhelter. Det er helt ok å feile, og disse menneskene representerer hva vi alle, ufrivillig, kan oppleve fra tid til annen, skriver bandet i en pressemelding.

Trioen fra Røros, består av Joachim Andersen på bass og vokal, Øyvind Hånes på gitar, Hallvard Løberg på trommer. De kategoriserer seg selv innen sjangeren indierock på norsk med tekster om hverdagslige tema og finurlige problemstillinger.

Bandet har blitt sammenlignet med blant annet deLillos og Dunderhonning.

Trioen har spilt sammen i tre år og har i løpet av den tiden sluppet debut-EP, spilt mange konserter rundt om i landet, blant annet på John Dee i Oslo, Knaus på Samfundet i Trondheim, samt mange konserter på Røros og omegn. Bandet har også blant hatt oppdrag so, support for Pom Poko og Hanne Kolstø.

Singelen "Supermann" er den første i rekken av tre singler som slippes i 2020. Tidligere har bandet sluppet én EP og tre singler.

To av medlemmene, Joachim Andersen og Øyvind Hånes, var nylig innom Nea Radio for en prat:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...