Nea Radio

Stolt hjemme

Digital oppvarming til Røros Pride 2021.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros Pride inviterer til en digital markering av mangfoldet i uka arrangementet egentlig skulle gå av stabelen på Røros.

Fra 25. til 31. mai vil det dermed bli mye aktivitet i Røros Pride sine digitale kanaler.

Opprinnelig skulle den første pridefeiringen på Røros arrangeres siste uka i mai. Som flere andre arrangement, valgte styret å utsette feiringen til 2021 som følge av siste tids hendelser.

– For oss var det viktig at den aller første pridefeiringen skulle bli en merkverdig markering. Vi ville fylle Bergstaden med farger, store smil og varme klemmer, forteller leder for Røros Pride, Hans Oddvar Stuenes.

Men vi er for ivrige til å vente et helt år på å feire mangfoldet. Derfor har vi bestemt oss for å holde en digital oppvarming i påvente av Røros Pride 2021.

Den digitale oppvarmingen har fått navnet #stolthjemme og vil i all hovedsak foregå på digitale flater.

Det vil bli stor aktivitet på Facebook og Instagram, samt på den nylanserte hjemmesiden rorospride.no. Stuggustream blir også med på feiringen, og vil ha Pride som tema torsdag 29. mai.

– Vi røper ikke alle aktiviteter helt ennå, så hold deg oppdatert på vår nettside, oppfordrer markedsansvarlig for Røros Pride, Margit Wintervold

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...