Nea Radio

Nea Radio

Søker etter papegøye og kanarifugl til film

Foto: Per Magne Moan

Innspillingen av filmen "Possession"starter på Røros denne uka, men før innspillingen kan starte må noen helt spesielle statister være på plass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rulle Smit har fått jobben med å være lokal tilrettelegger når innspillingen av Possession begynner senere denne uken.

Filmen er lagt til 1917 - 1918 og mye av handlingen foregår i en prestebolig.

Mystikk

Regissør for filmen er Henrik Martin Dalsbakken, mest kjent for "Å vende tilbake" som han vant prisen for beste film under de Nordiske filmdagene i Lübeck i 2015.

Rulle Smit sier det er en del mystikk og overnaturlige ting i Possession. I tillegg herjer Spanskesyken.

– Det handler om en prest som har vært borte i mange år og som kommer tilbake. I mellomtiden har hans kone adoptert en samisk pike og så er det dette med hvilken tro har man og hvilken respekt har man for andre trosretninger, sier hun og røper at hun er på jakt etter to spesielle ingredienser til filmen.

Etterlysning

– De er rett og slett ute etter ei papegøye og en kanarifugl fordi de trenger det i filmingen, sier Rulle Smit og oppfordrer de som skulle ha noen slike skapninger for hånden å ta kontakt.

Hun sier videre at denne filmen ikke handler spesielt om Røros, men at lokasjonen måtte være en gruveby.

Hør hele intervjuet med Rulle Smit her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...