Nea Radio

Skjalg blir orkesterleder for Elden

Foto: Linn Therese Reppe og Hanna Sofie Tønsberg

Skjalg Mikalsen Raaen (37) får æren av å slå an den første tonen onsdag 25.juli i 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2017 kl 11:03

Han er neste års orkesterleder i Elden og skal fram til premieren jobbe tett med regissør Catrine Telle for å finne det musikalske uttrykket som best gjenspeiler neste års sceniske uttrykk.

-Jeg var så heldig å få jobbe med Catrine Telle da vi gjorde forestillingen "Purpur og Gull" på Trøndelag Teater i 2004, og husker henne som en virvelvind av kreativitet og kunnskap. Jeg har en enorm respekt for Catrine, og gleder meg veldig til å få muligheten til å jobbe med henne med Elden 2018, sier Raaen.

Raaen kommer fra Bangsund i Namsos kommune, men bor i Trondheim. Han er kjent som gitarist i bandet til Åge Aleksandersen, og har eget studio i Fossegrenda i Trondheim.

Gitaristen så forestillinga for første gang i sommer.

-Jeg ble grepet og fascinert over både historien, skuespillerprestasjonene, karakterene, scenografien og omgivelsene, og selvfølgelig musikken. Det er gjort en formidabel jobb både hva låtskriving og arrangering angår, så det er med ikke så rent lite ydmykhet og respekt jeg tar på meg oppgaven som orkesterleder. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe sammen med mine medmusikanter og resten av de involverte, og ser det som et stort privilegium å få være med på å utvikle Elden videre, sier den nye orkesterlederen.

Elden starter billettsalget i dag kl. 10.00 til forestillingene i 2018. Premieren er onsdag 25.juli og det spilles hver dag fram til lørdag 4.august (unntatt søndag 29.juli). I 2018 er det også muligheter å kjøpe billetter til førpremieren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...