Nea Radio

Sie Gubba setter i gang Kulturvukku

Kulturvukku starter med Sie Gubba i Hovet lørdag kveld.

Ei uke med kultur i Holtålen starter med fest i Hovet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Sie Gubba spiller på hjemmebane, må man vel si. Det blir et kjempestort arrangement, som vil trekke mye folk, sier kulturkonsulent i Holtålen kommune, Siri Hegseth.

Lørdag starter den årlige Kulturvukku i Holtålen. Årets uke blir ganske lik tidligere år, men med noen endringer.

– Det som kanskje er den største endringen er at den årlige utdelingen av kommunens kulturpris og stipend ikke gjøres på et eget arrangement i Hovet. I år har vi valgt å flytte det til Nordpå Fjellhotell i Aunegrenda, hvor utdelinga vil skje i forkant av en konsert, sier Hegseth.

Ønsker mer kultur i bygdene

Det er flere grunner til at de har valgt å flytte utdelinga, men en av grunnene er at de ønsker mer kultur i grendene.

– Vi har et mål om å flytte litt av kulturen ut i bygdene våre også, sånn at alt ikke skjer i Ålen sentrum. Noen ganger lykkes vi, andre ganger ikke, forteller Hegseth.

Det er både konserter, lemsebaking, kåseri og prisutdeling på programmet til Kulturvukku i år.

– Det er også en del arrangement for barn og unge, med både forteller stund på biblioteket og kulturskole-konserter, sier Hegseth og fortsetter:

– Så er det jo seniordansen, de har åpen øving. Det er en stor gruppe med seniordansere i Holtålen og de vil vise frem hva de holder på med. Det tror jeg er ganske annerledes enn mange ser for seg, så jeg anbefaler en tur i Hovet mandagskvelden for å se på dem.

– Høydepunkt på rekke og rad

Hegseth forteller at folk i Holtålen er flink til å møte opp på arrangementer under Kulturvukku, og hun tror også årets program vil treffe mange.

– Hva tror du blir høydepunktet?

– Oi, det er vanskelig å si. Det er klart fest med Sie Gubba trekker enormt med folk. Det gjør også Kaffekråa og pubkvelden der. Og konserten på Nordpå Fjellhotell blir også et høydepunkt, det er jeg ganske sikker på. Jeg tror det er høydepunkt på rekke og rad, jeg.

Hør Siri Hegseth fortelle mer om programmet her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...