Nea Radio

Ny bluesplate fra Hessdalen

Bluesbandet Betty Blackmail Band fra Hessdalen skiftet i fjor navn fra The Bitch And The Bluesmen - rett og slett for å bli spilt på amerikanske radiostasjoner. Nå er bandet klar med sin andre plateutgivelse. Nea Radio har vært på besøk hos Stein og Berit Hanssen i Hessdalen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Murky Waters er tittelen på albumet som Betty Blackmail Band slipper i disse dager.

– Vi har laget ei plate med ti låter, selvprodusert fra A til Å, sier Berit Hanssen. Sammen med ektemannen Stein, utgjør hun den harde kjerne i bandet.

– Stein har skrevet både tekster og melodier og alt er spilt inn i studioet vårt i Hessdalen, sier vokalisten, Berit.

Studioet ligger i første etasje i huset som mange kjenner som "Engesvoldbua" - den gamle butikken, i Hessdalen. Her blir musikken unnfanget og her blir den foreviget.

– Vi bor jo sånn til at vi kan lage musikk hele døgnet uten å forstyrre andre sier Stein som i tillegg til å skrive musikk og tekst også er gitaristen i bandet. Med seg har de John Kamphaug på bass og John Erik Nilsen på trommer.

De to sistnevnte bor henholdsvis i Nord-Norge og på østlandet, noe som betyr at orkesteret ikke treffes så alt for ofte.

– Derfor blir det som regel til at ideer og kladder blir sendt over via email, sier Stein.

Hør intervju her:

Berit og Stein Hansen, med Tjorven på fanget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...