Nea Radio

Se bildene her:

Nok en vellykket UKM i Holtålen

Foto: Per Magne Moan

Den lokale utgaven av Ung Kultur Møtes ble avviklet i Hovet i Ålen fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2020 kl 23:52

Fredag kveld gikk den lokale UKM-en av stabelen i Hovet i Ålen, og som vanlig var mange av kommunens barn og ungdommer med på arrangementet.

Her var det som det har vært på UKM i Holtålen de siste årene, sang, dans, sketsjer og en stor utstilling av malerier og tegninger.

Hvor var trommene, gitaren og bassen?

Det begynner å bli noen år siden sist et orkester eller band var blant bidragene på scenen i Holtålen. Den eneste som spilte et instrument fredag kveld, var Ingeborg Rognes (14) som på piano akkompagnerte May Irene Blanco (14)

Her har kulturmiljøet i regionen en jobb å gjøre. Som gammel bandmusiker så klarer undertegnede heller ikke denne gangen å skjule skuffelsen over at det som tidligere preget UKM-ene i kommunen, bandene og orkestrene, nok en gang glimret med sitt fravær.

Heller ikke folkemusikken var representert på arrangementet.

Er det virkelig ingen instrumentalister blant ungdommen i Holtålen? Og om det fremdeles er: Hvorfor er de ikke med på UKM?

Som vanlig en vanskelig jobb

Kveldens jury besto av Mia Ramsfjell, Eilin Sundt Sivertsgård og Oskar Tørres Lindstad. Og som alle år siden UKM for første gang ble arrangert på slutten av 80-tallet, så stod disse foran en vanskelig jobb med å plukke ut de som skal representere Holtålen på Regionfestivalen på Ørlandet 17. - 19. april.

I motsetning til tidligere år, så ble ikke disse gjort kjent på selve arrangementet. Navnene på de som går videre blir offentliggjort på kommunens nettsider i løpet av helga, får vi opplyst.

Hør intervju med juryen her:

Se bilder av alle deltagerne lenger ned på siden

Kveldens konferansierer var Sidny van Kooten og Ingerborg Jensvold Foto: Per Magne Moan

Juryen bestod av Mia Ramsfjell, Eilin Sundt Sivertsgård og Oskar Tørres Lindstad. Foto: Per Magne Moan

DANCE MONKEY: Valentina Lagos, Jon Iver Hov og Maja Lundereng Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Nataly Karina Andersen sang A Thousand Years Foto: Per Magne Moan

VITSELÆREREN: Carlos Antonio Andersen, Kari Skogås, Marda Berhe, Nora Martinsen Hov og Tuva Stenmo. Foto: Per Magne Moan

VITSELÆREREN: Carlos Antonio Andersen, Kari Skogås, Marda Berhe, Nora Martinsen Hov og Tuva Stenmo Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Signe Evenås maurbakk sang Pop drop dab Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Frida Evenås Maurbakk og Ida Brennås sang Gje Blaffen Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Jon Iver Hov og Nataly Karina Andersen sang og danset Moves Like Jagger Foto: Per Magne Moan

Juryen koste seg i Hovet Foto: Per Magne Moan

SANG OG PIANO: Ingeborg Rognes og May Irene Blanco framførte Say Something Foto: Per Magne Moan

THAY YOGA: Adrian Winsnes, Alde Grønli, Benjamin Gundersen, Ine Elise Grytbakk og Signe Aasen Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Norunn Meland sang Empty Space Foto: Per Magne Moan

THE DIVAS: Frida Evenås Maurbakk, Hege Røragen Lillevold, Maiken Kjerrengvold, Maren Bakås, Mia Sivertsgård, Nataly Karina Andersen og Sara Skogås Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Kari Skogås og Marte Kirkhus sang Tida Vi Bare Va Foto: Per Magne Moan

VOKAL: Ella Marie Leinsvang sang Butterflies Foto: Per Magne Moan

Alle deltagerne fikk diplom Foto: Per Magne Moan

UTSTILLING: Som vanlig var det mange flotte tegninger og malerier. De som deltok i denne delen av UKM-en i Holtålen, var: Ane Melien Fætten, Anette Bakken, Anna Rognes, Borghild Osøien-Forodden, Ida Brennås, Ida Marie Holden, Jenny H Sivertsvold, Joana Håkensen, Kaja Kristine Oftedal, Maja Aasheim Sollie, Malin Næss, Marit Dybdalsbakk, Mia Camilla Vårhus, Sidny van Kooten, Torgrim Aune, Åshild Holthe og Kari Aas. Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...