Nea Radio

Netflix bak serieinnspilling på Røros

Ida Elise Broch, kjent fra Lilyhammer og Det Tredje Øyet, spiller hovedrollen, mens Per-Olav Sørensen er regissør og med-forfatter. Foto: Geir Dokken

Netflix annonserte i dag at det er de som står bak TV-serien som spilles inn på Røros nå. Hjem Til Jul er en helt ny norsk originalserie fra Netflix med Ida Elise Borch, kjent fra Lilyhammer og Det Tredje Øyet, i hovedrollen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.03.2019 kl 14:37

«Johanne har fylt 30, og innser at hun er den eneste blant venner og familie uten en partner. De konstante kommentarene om singellivet og samfunnets forventninger om den perfekte familiejulen går til slutt inn på henne. Johanne starter en 24 dagers jakt etter en partner hun kan ta med hjem til jul».

Dette er handlingen i tv-serien Netflix spiller inn på Røros i disse dager. Det skriver Netflix i en pressemelding.

Den norskspråklige serien, på seks episoder, har norske, svenske, danske og amerikanske skuespillere, som Christian Ruud Kallum, Dennis Storhøi, Anette Hoff, Iselin Shumba, Ulrikke Døvigen, Samantha Gurah, Bjørn Skagestad, Helga Guren, Ragnhild Myntevik, Nader Khademi, Hkeem, Henrik Horge, Ole Christoffer Ertvaag, Line Verndal, Stian Blipp, Sofie Frøysaa, Herbert Nordrum, Jakob Schøyen Andersen, Sajid Malik, Audun Sandem og Rebekka Nystabakk.

Hjem Til Jul er regissert av Per-Olav Sørensen, og co-regissert av Anna Gutto. Sørensen har blant annet regissert Nobel og Quicksand.

– Med denne ekstremt talentfulle gruppen av skuespillere og manusforfattere ser vi frem til å lage en dramakomedie satt til julen. Forhåpentligvis vil det gi publikum en god opplevelse, noe å; le av, men også tenke på. Det er også veldig gøy å få jobbe med Netflix igjen såpass kort tid etter at vi ble ferdig med Quicksand, sier Per-Olav Sørensen, regissør og med- forfatter, i pressemeldingen.

Manuset er skrevet av Miriam Larsen, Mattis Herman Nyquist, Julie Skaufel, Fredrik Høyer og Per-Olav Sørensen, inspirert av en idé fra Amir Shaheen og Kristian Andersen. Serien er produsert av Trond Kvernstrøm, Christian Steen og Anders Tangen fra the Oslo Company.

–Vi er veldig spent på denne morsomme historien med en kvinnelig hovedrolle, fordi vi tror at universelle temaer som kjærlighet, ambisjon og kampen mot forventninger, særlig rundt jul, vil resonnere godt med publikum både i Norden og i resten av verden. Det er en sann ære å jobbe med så mange talentfulle kreative fra hele Norden, og vi er veldig fornøyd med å fortsette partnerskapet med Per-Olav Sørensen, sier Tesha Crawford, Director International Originals Northern Europe i Netflix i pressemeldingen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...