ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Røros Pride:

– Magefølelsen er skikkelig god!

Røros Pride 2022 Foto: Jørgen Bakken

Hans Oddvar Stuenes oppsummerer Røros Pride 2022.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Historiens andre Røros Pride gikk av stabelen sist helg og leder for det hele, Hans Oddvar Stuenes, sier det nok en gang ble en flott arrangement.

– Det ble en vellykket pride den gangen her og. Mange fine arrangement, fra åpningen torsdag til messen søndag, sier han.

Til tross for tidvis heller dårlig vær, så er arrangøren også godt fornøyd med publikumsoppslutningen og da spesielt under lørdagens parade.

– Jeg så folk på den festen som tør å være skeive og for første gang på en fest på Røros, så så jeg et likekjønnet par som kysset.

– Været var litt trist og grått, men jommen var det fargerikt, sier Stuenes og sikter til det regnbuefargede folketoget i rørosgatene.

– De kan å lage regnbuemesse på Røros

Han synes det er mange ting å nevne på spørsmål om hva han er mest fornøyd med ved årets Pride. Han trekker frem stemningen på fredagens quiz, som var helt magisk. Han innrømmer å ha felt en tåre eller to på søndagens messe i Bergstadens Ziir.

– Jeg grein i år igjen, så de kan det å lage regnbuemesse de som gjør det på Røros. Det var helt fantastisk.

Han trekker også frem en episode lørdag kveld, som gikk ham rett i hjertet.

– Jeg så folk på den festen som tør å være skeive og for første gang på en fest på Røros, så så jeg et likekjønnet par som kysset. Her har vi da tydeligvis laget en arena der dette var trygt å gjøre. Å jeg ble så glad og klarte ikke å la være, så jeg gikk bort til dem og snakket med dem.

Røros Pride 2022 Foto: Jørgen Bakken

Røros Pride 2023?

Nå ønsker Hans Oddvar Stuenes og de andre som stod bak Røros Pride 2022 litt tid før de svarer på om dette skal gjentas neste år. Det er mye arbeid og mange biter som skal på plass for å gjennomføre et slikt arrangement.

Hør innslaget fra lokalsendinga i Nea Radio her:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.