Nea Radio

Linda og Stein Vidar vant VM i Rørospols

Linda Loktu og Stein Vidar Kommandantvold vant VM i Rørospols på Vauldalen lørdag kveld. Se alle bildene og hør intervjuer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2017 kl 12:11

VM i Rørospols er blitt en tradisjon, og i år ble konkurransen arrangert for 11. gang.

Polshelga på Vauldalen er et sosialt møtested med spell og dans, konserter, fire kurs og uhøytidelig dansekonkurranse med god musikk og hjemmelaget mat på Vauldalen Fjellhotell. Nytt av året var trekkspillkurs. I tillegg var det kurs i fele junior. Videre var det intimkonsert i Volldalskoja med Ingvild Blæsterdalen og Einar Olav Larsen.

Fornøyd arrangør

Brekken Spell og Danselag står bak arrangementet, og primus motor Rolf J. Feragen er svært godt fornøyd.

– 22 par i konkurransen, 150 på dansegolvet fredag og kø for å få overnatting på hotellet er helt fantastisk, sier Feragen.

Linda Loktu og Stein Vidar Kommandantvold gikk til topps.

– Å vinne betyr mest heder og ære, sier de to, som overbeviste dommerne med sin danseglade.

Reportasjen fortsetter etter lydklippet.

Foto: Nils Kåre Nesvold

Småviltlaget «Årets drømmespellmann»

Fredag var det dans og kåring av årets «Drømmespellmann». Fagjuryen var som vanlig publikum, og prisen gikk til Småviltlaget.

Publikumsprisen gikk til Hilde Aspås og Hans Petter Kvikne. I tillegg fikk Kirsten Friis og Per Kongsvoll pris for å vise mest danseglede under hele helga.

Resultater junior:

1. Frida Skott og Lars Westberg

2. Elin Stensgard (med mor Anna Karin)

Resultater senior;

1. Linda Loktu og Stein Vidar Kommandantvoll

2. Lusie Skott og Magne Kolstad

3. Liv og Kjell Elvstrand

Se bildeserie øverst i saken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...