Annonse
Nea Radio

Haltdalen:

Kulturprisen ble delt ut i Gammelgården

KULTURPRISEN: Fra venstre: Vegard Sivertsgård, ordfører Arve Hitterdal og Ivar Volden. Foto: Per Magne Moan

Blinken fikk prisen og Vegard Sivertsgård fikk stipendet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2020 kl 22:04

Annonse

Akkompagnert av Jørgen Nyrønnings forrykende versjon av Fanitullen, ble Blinken - Bygdebladet i Haltdalen, tirsdag kveld tildelt Holtålen kommunes kulturpris.

Det var ordfører Arve Hitterdal som foretok utdelingen og han trakk frem blant annet viktigheten med det lokale engasjementet som ligger til grunn for de 55 årene Blinken har eksistert.

For mange er Blinken et viktig bidrag i det å holde seg oppdatert på hva som skjer i hjembygda. Mange utflyttere er også å finne blant abonnentene og disse utfordres til stadighet å bidra med bilder og tekster.

Rekken av engasjerte redaksjonsmedarbeidere opp gjennom årene er stor. Like så har mange hatt redaktørjobben i lengre eller kortere tid. Dagens redaktør, riktignok avtroppende, Ivar Volden, har vært i rollen i 15 år, og han var svært rørt da han på vegne av redaksjonen tok imot diplomet.

Det ble delt ut flere priser i Gammelgården tirsdag kveld, for skiløper Vegard Sivertsgård ble tildelt Holtålen kommunes kulturstipend.

Skiløperen som for tiden representerer Tydal il, sier at engang ålbygg - alltid ålbygg. Han satte stor pris på tildelinga