Nea Radio

Inviterer ungdommen i Holtålen til dramaprosjekt

Siri Hegseth. Foto: Per Magne Moan

UKM støtter prosjektet som vil pågå i oktober og november.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2018 kl 11:34

UKM - Ung Kultur Møtes, eller Ungdommens Kulturmønstring som det het tidligere, har alltid vært svært populært blant ungdommen i Holtålen og deltagelsen i de lokale mønstringene har i mange år vært blant Trøndelags største.

Innslagene som ungdommen har bidratt med har endret seg med tiden. I starten var det så og si bare musikk, mens det de senere årene har blitt langt flere andre uttrykksformer som teater, tegning, foto og film.

Gratis

Nå ønsker Holtålen kommune i samarbeid med UKM sentralt å stimulere til enda mer satsing på dette og arrangerer et dramaprosjekt hver onsdag i september og oktober. Dette vil foregå i Hovet og instruktører er Ingunn Tronsmed og Marita Engesvold. Sistnevnte er prosjektleder og Tronsmed er regissør.

Prosjektet er, i god UKM-ånd, beregnet for barn og unge mellom 4. trinn og opp til 20 år og finansieres av UKM Norge, noe som betyr at det er gratis for alle deltakere.

Skal sette opp teaterstykke

Det står flere emner på læreplanen, som mimikk, uttale, kroppsspråk, scenografi, kulisser, kostymer og teatersminke. Den store eksamen vil være et teaterstykke som settes opp.

Kulturkonsulent Siri Hegseth sier at påmeldingsfristen egentlig har gått ut, men hun lover at alle som tar kontakt denne uka vil få være med.

Hør intervju med Siri her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...