Nea Radio

Inkluderingsdagen 2019

Arne Hjeltnes og Silje Skjemstad Cruz ledet inkluderingsdagen 2019 i Storstuggu tirsdag ettermiddag Foto: Torny Wigum

God stemning i Storstuggu med middag, musikk og foredragsholdere

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2019 kl 18:38

Arne Hjeltnes er an av initiativtakerne bak "Give a job" som startet opp i 2015. Han ledet showet i Storstuggu tirsdag 26 februar sammen med Silje Skjemstad Cruz, hvor vi fikk høre suksesshistorier fra flyktninger bosatt i Fjellregionen og foredrag fra norsklærer Karense Foslien og Riccardi Pellegrino. I tillegg var det sang, musikk og dans som alle i salen deltok på.

- Hvis vi skal få flyktninger i arbeid og at vi som nasjon skal kunne benytte den ressursen de er så må folk møtes, sier Arne Hjeltnes

Siden Give a Job ble startet i 2015 er det over 100 personer som har fått seg jobb, og Arne Hjeltnes tipper på at det er noen som får seg jobb etter denne dagen på Røros også.

Hør intervjuet med Arne Hjeltnes her:

Arne Hjeltnes og Silje Skjemstad Cruz var to av foredragsholderne under Give a job tirsdag 26 februar

Arne Hjeltnes og Silje Skjemstad Cruz Foto: Tonje Sjøvold

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...