Hekla Stålstrenga på Storstuggu

Atle Aurun har skrevet kontrakt med Hekla Stålstrenga som kommer på Storstuggu i mars neste år. Foto: Nils Kåre Nesvold.

4. mars neste år kommer Hekla Stålstrenga til Storstuggu på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Men det skjer mye før den tid på Storstuggu.

Allerede lørdag er det «Norwegian Rock’n Roll Train» med to gigantiske band i norsk rockehistorie, Return og Stage Dolls.

Og torsdag om vel ei uke er det premiere på Bergstaden Teaterlags «Krystallslottet» - et drama skrevet av Geirr Lystrup.

Kulturhusleder Atle Auran var gjest i Nea Radios formiddagssending onsdag der han fortalte om hva som skjer på Storstuggu framover:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Ungdomsskole jubilerer

Ungdomsskole jubilerer

Selbu ungdomsskole feirer 50-årsjubileum med stor forestilling.

Viser tidligere upubliserte bilder

Viser tidligere upubliserte bilder

Nytt perspektiv på krigsårene i Midt-Norge

Boka Fem Mørke År viser bilder tyske soldater selv tok mens de var stasjonerte i Trøndelag under andre verdenskrig.

Aglo med veldedig julemarked

Aglo med veldedig julemarked

24.november inviterer den lille videregåendeskolen på Skatval til julemarked. Inntektene går uavkortet til organisasjonen Mercy Ships.

Snart jul i Midtbyen

Snart jul i Midtbyen

Tenner lysene lørdag

Tidlig syntes noen, andre får det ikke tidlig nok; til helga åpner jula offisielt i Trondheim. Da tennes nemlig julelysene i byens gater.

Linda og Jon Peder fikk kulturprisene

Linda og Jon Peder fikk kulturprisene

Holtålen kommunes kulturpris og kulturstipend ble delt ut på Nordpå lørdag kveld.

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

De første artistene ble i dag sluppet på Tydalsfesivalens facebook sider, og det blir nok et gledelig gjensyn for mange av de yngre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...