ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Gleder seg til å gyve løs på Elden

Foto: Arkivfoto

Har aldri jobbet med historisk musikkspill tidligere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne uka kunne ledelsen for musikkteateret Elden på Røros røpe at neste års musikalske leder er Skjalg Mikalsen Raaen - kanskje best kjent for mange som gitaristen til Åge Aleksandersen.

Raaen sier til Nea Radio at han tok utfordringa fra regissør Catrine Telle på strak arm og takket ja til jobben som ansvarlig for musikken i 2018-utgaven av Elden. Han har aldri jobbet med spel før, men har god erfaring fra musikaler og musikkteater - blant annet fra Trøndelag Teater.

Skjalg så Elden for første gang i sommer og er imponert av det han så og hørte. Hva han skal gjøre fram til neste års oppsetting vil han ikke si så mye om ennå. Verken det musikalske eller om han kommer til å hente inn nye musikere, er ting han ennå ikke har tatt stilling til.

Raaen har i mange år spilt i Sambandet - det faste bandet til Åge Aleksandersen og på spørsmål om hva som skjer om Åge legger ut på turné i juli/august neste år, så har den nye musikalske lederen allerede avklart det med ledelsen i Elden.

– Førsteprioritet er og blir Åge, som jeg har spilt med i hele mitt voksne liv. Det var en forutsetning for at jeg takket ja til denne jobben at den lar seg kombinere med eventuelle jobber med Sambandet, sier han.

Nøkkelord

ANNONSE