Nea Radio

Glåmoslotteriet og Stifinneren

Jan Egil Bendiksvold og Anne Grete Viken Foto: Per Magne Moan

Flere trekninger i Nea Radio mandag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Årets nest siste trekning i Glåmoslotteriet ble holdt i Nea Radios studio mandag formiddag. Anne Grete Viken hadde med seg den rosa og oransje bagen med alle loddene i, og hovedpremien på 5000 kroner gikk til Marius Gisvold på lodd nr. 294. De to trøstepremiene på 500 kroner gikk til Bodil Bakås på lodd nr. 250 og Kristina Kjelsberg på lodd nr. 240.

Det gjenstår en trekning i Glåmoslotteriet før jul - da er det også dobbeltrekning.

Det var også trekning av Stifinneren i mandagens formiddagssending. Jan Egil Bendiksvold sier dette er trimposter som Glåmos IL setter ut, og alle som besøker samtlige ti trimposter er med i trekninga av en vandrepremie.

Ungdomsklassen ble vunnet av Peder Fjorden Sorken på lodd nr. . Blant de som har besøkt minimum seks poser, ble Lars Nilsgård på lodd nr 48 og Toril Sandkjernan på lodd nr. 106 trukket ut. Hovedpremien - Stifinneren ble vunnet av Arnfinn Vestengen på lodd nr 62. Premien her er en gavesjekk på 750 kr. I tillegg så måtte fjorårsvinner Anne Grete Viken gi fra seg vandrepremien - en figur i leire laget av Per Sverre Dahl.

Hør trekninga i reprise her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...