Nea Radio

Ålen Musikkorps med filmmusikk

Ålen Musikkorps øver på filmslagere. Foto: Per Magne Moan

Får med seg band og sangere og gjentar suksessen fra i fjor.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2017 kl 22:01

Ålen Musikkorps gjentar suksessen fra i fjor og får med seg band og sangere til konsert like før påske.

I fjor var det Abba, nå er det filmmusikk som står på programmet.

Nytt av året er dansere som helt sikkert vil gi konserten en ny dimensjon. Arrangementet utvides også til to konserter.

Dette er i utgangspunktet et samarbeid mellom korpset og kulturskolen, men som i fjor blir også keyboard, gitar og bass med.

Saken fortsetter under bildet

Ålen Musikkorps på øving i Rallaren. Foto: Per Magne Moan

Mangeårig dirigent for korpset, Knut Hage, sier korpsmedlemmene synes det er helt greit å spille litt annet musikk enn marsjer i blant og han tror alle sammen gleder seg. Det gjør han selv også og lover at publikum kan gjøre det samme.

På repertoaret står blant annet musikk fra James Bond, Kamilla og Tyven, Blues Brothers og Grease.

Onsdag kveld er fast øvingskveld for korpset og det er Rallaren i Hovet som er samlingssted. Denne uka var Nea Radio på besøk og fikk en prat med dirigenten i kaffepausen:

Leder korpset med stø hånd.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...