ANNONSE
Annonse
Nea Radio

KlubbLAN

Blinkende dataskjermer i mørket

IVRIG: Til tross for en gymsal fylt med barn var det lite støy å høre. Her var det konsentrasjon på høyt nivå. Foto: Anita Sivertsgård

I helga har ikke lyset vært på i den gamle gymsalen i Verket. I stedet lyser salen opp av dataskjermer hvor det er stor aktivitet med forskjellige dataspill og konsentrerte barn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2019 kl 12:21

KlubbLan ble startet på Ungdommens hus i 1998, men etter to år vokste arrangementet ut av lokalene og den gamle gymsalen i Verket ble tatt i bruk.

Vært med fra starten

De som er med i crewet i dag har selv vært deltagere, men har nå gått over til den organisatoriske rollen. Flere av de har vært med så og si i fra starten og har god kunnskap i hva som trengs for å arrangere en slik samling.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I MØRKET: Hele helga er lyset av i gymsalen og det er kun dataskjermer som lyser opp det store rommet. Foto: Anita Sivertsgård

Under 15 år

90 % av helgas deltakere er under 15 år. Mange har heller ikke vært borte en hel helg fra foreldrene sine, så det er mye som må passes på for at det skal gå knirkefritt for seg for arrangementskomiteen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VAFLER: Det kan bli litt dårlig med mat underveis på et slik arrangement, men crewet prøver så godt de kan for å få i litt næring i deltakerne. Foto: Anita Sivertsgård

Nystekte vafler

På kjøkkenet lukter det nystekte vafler for der står deler av crewet, opptatt med å tilby de ivrige deltakerne en liten godbit for å fylle på med litt ernæring. Det er ikke bestandig at det er det som blir vektlagt på en slik samling.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SØVN: Søvn er undervurdert på KlubbLAN, men mulighetene finnes for de som ønsker å ta en liten pust i bakken. Foto: Anita Sivertsgård

Lite søvn

Mange forbinder LANarrangement med «dønging", det vil si at man ikke sover og er opp hele døgnet. Dette har over tiden endret seg.

- I helga har det blitt helt rolig i fem - seks tida på morgenen, så det har jo blitt litt mindre søvn enn vanlig på deltakerne, humrer Magnus Murberg Krogh og Inger Lise Nyrud i arrangementskomiteen.

ANNONSE