Nea Radio

Sparebankuke på Røros

Askeladden og pengeeventyret

ASKELADDEN OG PENGEEVENTYRET: Fra venstre Hege Tingstad, Anders Ruud Skyvulstad, Irene Bremnes, Miss Piggy (Pauline Tamnes), Even Kokkvoll og Ståle Fredheim. Foto: Anita Sivertsgård

Med selvskrevet eventyr og skuespillerferdigheter langt utover det man forventer av bankansatte ble det en festlig dag i Rørosbanken da de feiret årets sparebankuke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2019 kl 18:34

Tradisjonen tro har Rørosbanken reist rundt i kommunen denne uka, med besøk både på Glåmos og i Brekken.

Artikkelen fortsetter under lydklippet.

Lørdagsåpent

Lørdag stod dørene oppe på Nilsenhjørnet. Det er første gangen de har åpent på lørdag under sparebankeuka og det var et vellykket forsøk.

- Vi ser at det er for travelt midt i uka til folk, så vi har i år prøvd oss på å ha oppe på lørdag i stedet for langåpent på torsdager som vi har brukt før om årene. Vi ser helt klart at dette var noe som traff, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen ved Rørosbanken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MISS PIGGY: Rørosbanken hadde også trukket til seg internasjonalestjerner i sin oppsetning. Foto: Anita Sivertsgård

Askeladden

Det var over 50 personer i lokalene da Nea Radio var innom for å overvære første oppsetning av «Askeladden og pengeeventyret». Her hadde noen av bankens ansatte skrevet et nytt eventyr og stod for rollebesetningen selv.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Askeladden panter flasker og får penger som det skal vise seg vil hjelpe han på veien mot å vinne prinsessa. Foto: Anita Sivertsgård

Even måtte gi bort prinsessa

Det ble en morsom stund i banken hvor latteren satt løst for både barn og voksne. Bankesjef / Konge, Even Kokkvoll, måtte til slutt gi opp for Askeladden, og i god tradisjon måtte Kokkvoll både gi bort prinsessa og en god bunke penger.

Da ble det både penger og prinsesse på Askeladden denne gangen også. Foto: Anita Sivertsgård

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...