Nea Radio

Nea Radio

Røros E-verk sponser Ålen IL

Leder i Ålen il, Frank Gunnes Mikkelsen (til venstre) og forretningsutvikler Bjørn Flagestad fra Røros E-verk ser fram til et godt samarbeid. Foto: Per Magne Moan

Idrettslaget trenger flere sponsorer for å realisere garderobeanlegg på Kirkhusmoen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2017 kl 21:32

Kirkhusmoen Arena i Ålen er en fantastisk fotballbane med perfekt kunstgress, flombelysning på 400 lux og gode tribuner. Men fasilitetene ut over dette er det så som så med.

I pausene så må lagene ofte opp på loftet eller gå inn i brakka. Og når dommeren blåser for full tid, er det å hoppe i bilen og kjøre til Hovet for garderober og dusj.

Når det gjelder toaletter, så finnes det kun en eneste mulighet, og denne må både funksjonærer, spillere og publikum dele på.

Nå ønsker Ålen Idrettslag å gjøre noe med dette og går alt som planlagt, kan bygging av nytt garderobeanlegg settes i gang allerede til våren.

Men for å få den økonomiske biten på plass så trengs flere sponsorer. Derfor har idrettslaget nå inngått avtale med Røros E-verk. Avtalen innebærer blant annet at Ålen IL får 400 kroner for hver strømkunde de klarer å verve.

Hør intervju med leder i Ålen il, Frank Gunnes Mikkelsen og forretningsutvikler i Røros E-verk, Bjørn Flagestad, her:

Leder i Ålen il, Frank Gunnes Mikkelsen (til venstre) og Bjørn Flagstad fra Røros E-verk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...