Nea Radio

Tora med ny plate:

Rørende release på Rockefeller

Girls: Torsdag slapp Tora den nye plata Girls på Rockefeller i Oslo. Foto: Stine Brekkan

Det var en tydelig ydmyk og lykkelig Tora som tok til scenen på Rockefeller torsdag kveld. Den nyeste plata GIRLS viser en gang for alle at Tora er et unikt friskt pust innen både blues, rock og pop.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var åpenbart at både vokalist og gitarist Tora Dahle Aagård og resten av bandet storkoste seg på scenen på Rockefeller fredag kveld.

Selv om Tora allerede har rukket å spille på Royal Albert hall i England, var det noe helt spesielt med å endelig få spille på Rockefeller i Oslo. Ikke minst på grunn av gjesteartist Jarle Bernhoft, en musiker som lenge har vært et forbilde for Tora Dahle Aagård.

– Dette er definitivt drømmen. Jarle ville ikke gå ut med at han skulle spille sammen med oss, så vi måtte holde det hemmelig, sier Tora etter konserten.

– Han ville gjøre dette kun for å være sammen med oss på scenen og ha det gøy. Jeg har vært fan lenge at det i seg selv er utrolig kult.

– Jeg tror ikke folk skjønner hvor blodfan jeg er! For et år siden hadde vi aldri en gang trodd at vi skulle få spille på Rockefeller. Det at jeg nå har fått stå på scenen sammen med Jarle Bernhoft, det gjør at jeg nå kan dø lykkelig, ler Tora.

Saken fortsetter under bildet:

Gitarhelt: Tora Dahle Aagård er frontfigur i bandet Tora. Foto: Stine Brekkan

Fans fra fjern og nær hadde funnet veien til Rockefeller og releasekonserten. Enkelte hadde kommet ens ærend helt fra Italia.

– Det er helt utrolig og jeg skjønner det faktisk ikke helt!

Det at koronapandemien preger kulturlivet sterkt, gjør inntrykket enda sterkere, mener Tora, som har tro på at den nye plata Girls kan bli det kommersielle gjennombruddet.

– Mange som har greie på det mener det. Jeg skal ikke krangle med dem og jeg håper de har rett.

Hør intervjuet med Tora i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...