Annonse
Nea Radio

Tora med ny plate:

Rørende release på Rockefeller

Girls: Torsdag slapp Tora den nye plata Girls på Rockefeller i Oslo. Foto: Stine Brekkan

Det var en tydelig ydmyk og lykkelig Tora som tok til scenen på Rockefeller torsdag kveld. Den nyeste plata GIRLS viser en gang for alle at Tora er et unikt friskt pust innen både blues, rock og pop.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Det var åpenbart at både vokalist og gitarist Tora Dahle Aagård og resten av bandet storkoste seg på scenen på Rockefeller fredag kveld.

Selv om Tora allerede har rukket å spille på Royal Albert hall i England, var det noe helt spesielt med å endelig få spille på Rockefeller i Oslo. Ikke minst på grunn av gjesteartist Jarle Bernhoft, en musiker som lenge har vært et forbilde for Tora Dahle Aagård.

– Dette er definitivt drømmen. Jarle ville ikke gå ut med at han skulle spille sammen med oss, så vi måtte holde det hemmelig, sier Tora etter konserten.

– Han ville gjøre dette kun for å være sammen med oss på scenen og ha det gøy. Jeg har vært fan lenge at det i seg selv er utrolig kult.

– Jeg tror ikke folk skjønner hvor blodfan jeg er! For et år siden hadde vi aldri en gang trodd at vi skulle få spille på Rockefeller. Det at jeg nå har fått stå på scenen sammen med Jarle Bernhoft, det gjør at jeg nå kan dø lykkelig, ler Tora.

Saken fortsetter under bildet:

Gitarhelt: Tora Dahle Aagård er frontfigur i bandet Tora. Foto: Stine Brekkan

Fans fra fjern og nær hadde funnet veien til Rockefeller og releasekonserten. Enkelte hadde kommet ens ærend helt fra Italia.

– Det er helt utrolig og jeg skjønner det faktisk ikke helt!

Det at koronapandemien preger kulturlivet sterkt, gjør inntrykket enda sterkere, mener Tora, som har tro på at den nye plata Girls kan bli det kommersielle gjennombruddet.

– Mange som har greie på det mener det. Jeg skal ikke krangle med dem og jeg håper de har rett.

Hør intervjuet med Tora i avspilleren under:

Nøkkelord

Annonse