Nea Radio

Rødt Malvik har nominert

PÅ TOPP: Anna Schärer og Ola Heyerdahl Engebretsen topper valglista for Malvik Rødt. Foto: Rødt Malvik

Anna Schärer er Rødt Malviks toppkandidat foran kommunevalget til høsten. Ola Andre Heyerdahl Engebretsen står på andreplassen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ferske lokallaget til Rødt i Malvik har nå nominert foran høstens kommunevalg.

Anna Schärer (35) stiller som partiets toppkandidat og Ola Andre Heyerdahl Engebretsen (27) står på andreplass.

- Anna jobber som konsulent for små selskap med alt fra stiftelse og regnskap til HR og HMS. Hun har rettferdig ressursfordeling, miljø og lokalt næringsliv som hjertesaker. Ola er lastebilsjåfør og tillitsvalgt i Norsk Transportarbeiderforbund og brenner for et rettferdig arbeidsliv der mangfold er viktig. Han ønsker også å få større fokus på psykisk helse blant ungdom og i skolene, heter det i ei pressemelding fra lokallaget.

- Rødt kjemper for et samfunn med små forskjeller og trygge velferdsordninger. Vi vil videreføre kampen mot sosial ulikhet i kommunestyret. Meningsmålingene for Rødt har vært gode den siste tiden, og vi har forhåpninger om å kunne bidra med vår representasjon i kommunestyret fra og med valget i 2019, skriver Rødt Malvik.

Her er lista ved valget 2019:

1. Anna Schärer, Vikhammer
2. Ola Heyerdahl Engebretsen, Grønberg
3. Amanda Lysholm Larimore, Hommelvik
4. Jens Morten Nilsen, Sveberg
5. Tina Haugen, Sveberg
6. Lars Jacob Schärer, Vikhammer
7. Estela Andreetta, Grønberg
8. Kim Arne Hauge Beck Saksvik
9. Claudia P.A.S. Bjørgum, Grønberg

LISTEKANDIDATENE: Fra øverst til venstre, Jens Morten Nilsen, Ola Heyerdahl Engebretse og Amanda Lysholm Larimor. Nederste rekke fra venstre er Anna Schärer, Estela Andreetta, Claudia P.A.S. Bjørgum og Tina Haugen, Foto: Malvik Rødt

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...