Nea Radio

Rød-grønt i Tydal

TYDAL: Det var godt oppmøte på den direktesendte valgdebatten på 705 Senteret i Tydal onsdag. Foto: Svein Hilmo / Selbyggen

Etter kommunevalgdebatten i Tydal kan vi i det minste slå fast at det blir rød-grønt flertall i det nye kommunestyret (!).

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

To timers lokalvalg-debatt fra sju kommuner, det er Nea Radios mål for valgkampdekninga denne høsten.

I tillegg kommer valgsamarbeidet med NRK, Adressa, Bladet, FjellTV, Fjell-Ljom, Retten og Selbyggen, der Værnesregionen var i fokus tirsdag og Røros/Holtålen i dag.

I Tydal er det bare to valglister ved kommunevalget denne gang.

Fra Tydal Senterparti stilte Jens Arne Kvello (ordførerkandidat), andrekandidat Even Østbyhaug og sittende ordfører Ole Bjarne Østby, som står på tiendeplass på valglista.
Arbeiderpartiet stilte med sin ordførerkandidat Lars Græsli, tredjekandidat Gunnbjørn Berggård og fjerdekandidat Emilie Græsli.

RØD-GRØNT: Fra venstre Ole Bjarne Østby (Sp), Jens Arne Kvello (Sp), Even Østbyhaug (Sp), Emilie Græsli (Ap), Gunnbjørn Berggård (Ap) og Lars Græsli (Ap). Foto: Svein Hilmo / Selbyggen

Sju lokaldebatter

I samarbeid med FjellTV, Bladet, Fjell-Ljom og Selbyggen planlegger Nea Radio i tillegg sju kommunevalgdebatter. Den første har passert planleggingsstadiet og ble gjennomført på 705 Senteret i går kveld, der Tydal Senterparti og Tydal Arbeiderparti ble utspurt av Svein Hilmo (Selbyggen) og Andreas Reitan (Nea Radio).

Sendinga gikk direkte på Nea Radio og FjellTV.

Stjørdal neste

Slik følger de kommende debattene, møt gjerne opp og still spørsmål!

Stjørdal (Egon) mandag 26. august kl 18-20 (Bladet, FjellTV, Nea Radio)
Røros (Storstuggu) onsdag 28. august kl 18-20 (FjellTV, Fjell-Ljom, Retten, Nea Radio)
Malvik (Rampa) fredag 30. august kl 18-20 (Bladet, FjellTV, Nea Radio)
Holtålen (Hovet) mandag 2. september kl 18-20 (Fjell-Ljom, FjellTV, Nea Radio)
Meråker (uavklart) tirsdag 3. september kl 18-20 (Bladet, FjellTV, Nea Radio)
Selbu (Bjørkhov) onsdag 4. september kl 18-20 (Selbyggen, FjellTV, Nea Radio)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...