Nea Radio

Rives

Terapibassenget i Ålen rives. Foto: Privat

Mot en stemme vedtok kommunestyret i Holtålen å rive Terapibassenget i Ålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2018 kl 20:06

Kommunestyret fulgte torsdag kveld formannskapets innstilling om å rive terapibassenget i Ålen for å frigjøre areal ved bygging av omsorgsboliger for demente.

14. desember i 2017 vedok kommunestyret enstemmig å frede bassenget. Et år senere er stemningen snudd.

Felleslistas Reidar Mylius ønsket at administrasjonen skulle lete enda mer etter muligheter å beholde bassenget og foreslo blant annet å nedgradere kommunale veier for å frigjøre midler.

Mylius sitt forslag fikk en stemme og falt.

Skuffet

Berit Flagestad er både fysioterapeut og medlem i Ålen Sanitetsforening - som i sin tid bidro med penger da bassenget ble bygget. Hun var tilhører på torsdagens møte og hun er skuffet over vedtaket.

Snu alle steiner

– Jeg tror alle som har vært glad i terapibassenget som treningsform er skuffet nå. Det at man må ta vekk bassenget til fordel garderobeplass må man stille spørsmålstegn ved, sier hun og viser til representanten Mylius sitt forslag om å snu enda flere steiner i håp om å kunne beholde bassenget.

Hun mener også at bruksområdene for bassenget kunne vært utredet mer og viser til eldre og brukere av sansehagen.

Hør intervju med Berit Flagestad her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...