Nea Radio

Nea Radio

Storebror best i byen

Stinn brakke på Extra Arena. Foto: Per-Erik Ofstad

Oppdatert: Hør reaksjoner fra Horneland, Søderlund og Mads Reginiussen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.07.2019 kl 22:47

Ranheim - Rosenborg

Resultat: 2-3
Målscorere: Adegbenro, Blakstad, Akintola, Sollie Rønning, Søderlund
Kveldens variant: Banestormer entret banen etter Søderlunds mål i sluttminuttene. Helt ny situasjon for vaktene på Extra Arena, de sto som paralyserte og så på. Til slutt gikk vedkommende frivillig av banen etter feiringa. Herlig beskjedent.

Spesiell oppkjøring

Dagsorden foran by-derbyet ble satt av Kjernen. Deres åpne brev ga Bjørnebye tydelig beskjed om at han ikke lengre er ønsket, og satte ytterligere press på styret som allerede befant seg i en særdeles komplisert situasjon. I brevet minte Kjernen også Horneland om brevet som ble skrevet til hovedtreneren for en tid tilbake. Beskjeden var klar også for Rosenborgs hovedtrener. - I vår klubb spiller vi artig og angrepsvillig fotball. Hvis det er for vanskelig å forstå, må du gå du også.

Hvordan er styrkeforholdet?

De første 20 minuttene på Extra Arena ble forholdsvis jevnspilte. De to lagene kjente og følte på hverandre, uten at noen av de to målvaktene ble satt på store prøver. Deretter satte premissene for kampen seg, og Ranheim fikk holde mest på kula, mens RBK fikk spille med høy intensitet offensivt. 26 minutter ut i kampen åpnet Rosenborgs store formspiller scoringsballet. En fantastisk flikk fra Søderlund, tiltenkt eller ei, nådde Samuel Adegbenro som satte ballen i nota.

Prinsippfaste

Bortelaget framsto usedvanlig kompakte, og hadde helt klart ambisjoner om å stoppe Blakstad og lillebror Reginiussen fra sine beryktede underlapper. Horneland visste nok at om trusselen Ranheims offensive spiller utgjør mot deres korridorer, men var ikke i stand til å demme opp for trusselen. Nevnte Blakstad og Reginiussen fant stadig mellomrom og ledige korridorer, samtidig som hjemmelagets breddeholdere fikk betraktelig mer plass til å prikke sine innlegg. Nettopp dette førte til at Ranheim før pause utlignet ved Blakstad via Hedenstad etter et klasseangrep.

Samuels lekestue

En mann ute på banen holdt et helt annet nivå enn resten. Adegbenro viste i dag at han er klar for større arenaer enn Extra Arena. Nigerianeren fortsatte i samme spor som tidligere og herjet med avventende Ranheim-forsvarere. Målscoreren skapte i praksis også Rosenborgs andre mål med et presist innlegg med adresse for Akintola. Lånespilleren fra Midtjylland har ikke imponert mange med sine avslutninger foreløpig, men eksekuterte Adegbenros innlegg perfekt med en god heading. Kvartert før slutt satte Rosenborgfansen hjertet i halsen da Adegbenro måtte gå av banen med en skade. Timinga på skaden er fryktelig for spilleren som endelig har funnet formen.

Spennende sluttminutter

Fem minutter før full tid utlignet Ranheim ved innbytter Sollie Rønning. Målet var av det pene slaget. En nydelig chip som med litt hjelp av Even Hovland gikk i pen bue over Hansen i målet. Nesten før jubelen hadde satt seg på stadion svarte derimot Rosenborg. Utskjelte Alexander Søderlund sikret at trepoengeren ble med hjem til Lerkendal med en nydelig stupheading. Innlegget fra Mike Jensen var ikke dårligere. Feiringen var ellevill, og øyeblikket var utvilsomt stort for kraftspissen. Tre viktige poeng for Rosenborg og Horneland som trengte denne seieren mer enn noe annet.

Matchvinneren om viktigheten, skadeproblemene og kampene som kommer

Horneland om kampen, Søderlund og CL-kvalifisering

Reginiussen om derby-tapet, Rosenborg-mentaliteten og avslutningsminuttene.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport Vis flere

Helland herjet under comebacket

Helland herjet under comebacket

OPPDATERT: Avansementet var aldri i fare for Rosenborg som slo Linfield 6-0 sammenlagt i første kvalifiseringsrunde til Champions League.

Stas å arrangere Petanca Grand Prix i Stjørdal

Stas å arrangere Petanca Grand Prix i Stjørdal

Det lå an til en spennende og innholdsrik helg på Hegre gård i Hegra, da Petanca Grand Prix ble arrangert i Stjørdal for første gang

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

OPPDATERT: Hedenstad, Søderlund og Konradsen kjørte fullstendig lekestue med Viking.

Ny sykkelseier til Amund Solli

Ny sykkelseier til Amund Solli

Forrige lørdag vant han sykkelrittet Øyungen Rundt. Torsdag ble det seier i det 149 km lange ForbondeLoppet.

Klart for ForbondeLoppet

Klart for ForbondeLoppet

En intens og fantastisk sykkeluke i Funäsfjällen starter med den andre utgaven av ForbondeLoppet torsdag morgen.

Væktarstua Cup

Væktarstua Cup

Damelaget fra Røros og herrelaget fra Brekken ble årets vinnere av Væktarstua Cup.

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Han leder musikken

Han leder musikken

Det er ingen hvem som helst som er musikalsk leder når årets utgave av Elden går av stabelen, men noe sitter nok fortsatt i fingrene etter fjoråret.

Radiobingo

Klikk her for å kjøpe blokker til tirsdagens radiobingo

Radiobingo

Se trekningen på Nett-TV

Ferie med mening

Ferie med mening

Ferie med mening arrangeres ved Unicare Røros for aller første gang, og torsdag mottok de en fin gave fra Luftkrigsskolen.

Billigere og bedre utvalg i Sverige

Billigere og bedre utvalg i Sverige

Vareutvalget er bedre og prisene lavere i svenske dagligvarebutikker, men utvalget av varer vokser raskere i Norge. Det viser en ny rapport som har kartlagt både utvalg og prisnivå i dagligvaremarkedet.

- Ikke gå i sporet!

- Ikke gå i sporet!

Årlig registreres flere nesten-påkjørsler av fiskere som går i jernbanesporet i Gauldalen. - Vi har ingen å miste, så vi ber om at dere tar dette på alvor og tar vare på egen sikkerhet, sier Torstein Rognes, daglig leder i Gaula Elveeierlag.

Ukas kaffegjest: Charlotte Audestad

Ukas kaffegjest: Charlotte Audestad

Denne uka er det Charlotte Audestad som er kaffegjest hos Nea Radio.

Siste med #RosenborgVis flere

Helland herjet under comebacket

Helland herjet under comebacket

OPPDATERT: Avansementet var aldri i fare for Rosenborg som slo Linfield 6-0 sammenlagt i første kvalifiseringsrunde til Champions League.

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

OPPDATERT: Hedenstad, Søderlund og Konradsen kjørte fullstendig lekestue med Viking.

Lever prosjekt Horneland på lånt tid?

Lever prosjekt Horneland på lånt tid?

Tre poeng holder liv i prosjekt Horneland, midlertidig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...