Nea Radio

Nea Radio

Rie ble Årets Malviking

ÅRETS MALVIKING: Rie Aurora Aagaard (13) ble torsdag kåret til Årets Malviking og fikk overrakt tittelen av senterleder ved Malvik Senter, Tone Moum Drazkowski og redaktør i Malviknytt, Finn O. Fosmo. Foto: Malviknytt.no

Torsdag ble Rie Aagaard utropt til Årets Malviking etter å ha blitt stemt fram av sine sambygdinger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rie Aurora Aagaard (13) ble torsdag utropt til Årets Malviking.

"Årets Malviking" er et samarbeid med Malvik Senter og Malviknytt.no.

Prisen «Årets Malviking» skal hvert år gå til en person eller en gruppe, som har gjort noe positivt utover det en med rimelighet kan forvente av dem. Vinneren må være bosatt i Malvik kommune.

Leserne av Malviknytt.no kunne sende inn forslag på sin kandidat, da med en kort begrunnelse av sitt forslag innen 15.desember.

Tok oppgjør

Rie tok i sommer et kraftig oppgjør med voksne mennesker som stirret, fniste og lo av hennes utseende.

Rie har et sjeldent syndrom som gjør at hun er født med bare et nesebor og deformert hode. Etter et blogg- og leserinnlegg og intervju med lokalavisa om temaet mobbing, ble hun på det nærmeste rikskjendis.

Juryens begrunnelse:

"Hun har på en uredd måte stått fram og protestert på måten voksne folk ser på henne.

Hun har på denne måten spurt: Hva er normalt og med hvilken rett kan voksne mennesker få seg til å stirre på

meg og si ”ting” for så å vise til normalitetsbegrepet."

Prisen består av et diplom, en håndlaget glasskål av kunstneren Mats A. Nilsen fra Hommelvik og et gavekort på kr 5.000,- fra Malvik Senter.

"Årets Malviking" er et samarbeid mellom Malvik Senter og Malviknytt.no

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...