Nea Radio

Riastvegen åpner

RIASTVEGEN: Populære Riastvegen sesongåpner torsdag 6. juni. Foto: Per Magne Moan

Torsdag morgen åpner Riastvegen, bomvegen mellom Tya bru i Tydal og Reitan stasjon i Holtålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2019 kl 14:41

Nå åpner Riastvegen, nesten tre uker seinere enn i fjor.

I 2004 åpnet vegen rekordtidlig, allerede 13. mai.

Vinterskadene på vegen er nå utbedret, og siste klargjøring skjer i løpet av dagen.

Ved bomstasjonene på begge sider kan du kjøpe enkel-tur eller fornye årskort.

Bomsatsene er uendret, 70,- kr for enkeltur og 700,- kr for årskort.
1. Betale enkeltur. Trykk knappen øverst til venstre. Sett inn betalingskort og tast kode+ok.
2. Fornye årskort. Hold årskortet på kortleser på venstre side av tastatur. Du vil da få opp et eget valg om fornying av årskort. Trykk på øverste knapp til høyre. Sett inn betalingskort og tast kode + ok. Foto: Andreas Reitan

- Det er viktig å kjøre helt fram til bommen før man betaler. Om man stopper for langt bak, kan bommen i noen tilfeller lukke før man har kjørt igjennom.

- Vi ønsker med dette alle en fin pinsefeiring og en god tur over fjellet, skriver Riastvegen på facebook.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...