Annonse
Nea Radio

Nyheter

Fortsatt mulig å bruke Rensfjelltraséen

Foto: Røros Tur- og Løypeforening

Selv om Rensfjellrennet har skrinlagt alle planer for arrangement fremover er det fortsatt mulig å gå på ski i traséen som ble brukt i Vikvarvet de siste årene det ble arrangert.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Det var veldig mange som synes at traséen som ble brukt de siste årene av Rensfjellrennet var så bra, og mange spurte om etterpå om det skulle kjøres spor der, sier Alf Roar Slind i Vikvarvet IL. - Det var noen som kom på idéen om å ha Rensfjelltrimmen i det området nå når det er så enkelt å legge ut noen poster i Skitrim-konkurransen, fortsetter han.

Lite snø

Den siste tidens værforhold har gjort at løypene er vanskelige å vedlikeholde, men det er fortsatt håp for at løypa skal kunne brukes en stund til fremover. - Vi håper å kunne kjøre spor tre helger frem til 20. april, men det kommer jo an på om det er snø nok. Forhåpentligvis får vi kjørt gjennom løypene så det i alle fall er et scooterspor man kan gå i, sier Slind.

Skrinlagte planer for Rensfjellrennet

Det er ikke enkelt å arrangere et stort skirenn av mange årsaker, og mangel på snø er selvfølgelig en av dem. - Det trengs nye krefter og mer stabile vintre for å arrangere Rensfjellrennet, så det ser ikke ut til at det blir noe nytt renn de første årene fremover, sier Slind.

Annonse