Nea Radio

Rekordpåske for Joker Stugudal

JOKER: An-Magritt Morset Hegstad og Berit Kåsen er fornøyde med påskehandelen. Foto: Andreas Reitan

Omsetningsøkning på rundt 20% for Joker Stugudal denne påska.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

-Konseptskifte, mye folk på hyttene, godt vær og lokalt engasjement for å bevare butikken er noen av årsakene til det gode salget denne påska mener daglig leder An-Magritt Morset Hegstad. Hegstad mener det gode været har gjort at folk har holdt seg på hyttene og handlet lokalt, fremfor svenskehandel over grensa.

Høyere snitthandel

-Trenden er at kundene handler mer når de først er innom. Gjennomsnittskunden handler mer, og legger igjen mer penger i kassa forteller Hegstad. Salget av drivstoff har også vært glimrende. Omsetningen på salg av drivstoff isolert sett har økt mer enn 20%.

Godt fornøyd med påskehandelen

Påskehandelen utgjør 15 % av den totale omsetningen i løpet av et år, og er naturligvis svært viktig for butikken. Det store trykket av kunder byr derimot på utfordringer innen bemanning, planlegging og logistikk. Hegstad forteller at de i forkant av påsken fikk råd fra Norgesgruppen, og høstet erfaringer fra Joker-butikken på Nerskogen. Totalt sett er den daglige lederen godt fornøyd med påskehandelen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...