Nea Radio

Rekordomsetning for Coop Oppdal

ØKER: Coop Marked og Byggmix i Ålen har stått for en god vekst i 2019. Foto: Coop Oppdal

Coop Oppdal hadde rekordomsetning for butikkene sine i 2019.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Omsetningen ble på 940 millioner kroner, en økning på 2,5 prosent.

Coop Oppdal driver 39 butikker i åtte kommuner. Omsetningen fordeler seg på 75 prosent dagligvarer i 16 butikker og 25 faghandel fordelt på 23 butikker.

– Coop Oppdal har i hovedsak konsentrert faghandlesomsetningen i Domus-sentrene i Oppdal, Tynset og Støren.
Vi er svært godt fornøyd med utviklingen, dette til tross for sterk lokal konkurranse og nettbasert handel, sier administrerende direktør Morten Erik Stulen.

- 450 medarbeidere i varierte stillingsstørrelser står på daglig for å holde god kvalitet i butikkene, sier Sulen, som også trekker fram at bedriften har stor stabilitet og kontinuitet i bemanningen og at dette er en styrke i kampen om kundene.
Med omsetningsrekord sier det seg selv at medarbeiderne som møter kunden hver dag gjør en utmerket jobb.

I Coop Oppdals markedsområde er det om lag 42 000 fastboende.

- Etter rekordåret befester vi vår markedsandel på dagligvarer som er i overkant av 50 prosent. Vi har et godt spredt butikknett i vårt markedsområde. Mange av disse butikkene er «limet» i de mindre lokalsamfunn. I overkant av 20 000 medlemmer støtter godt opp om butikkene sine, og det er viktig, sier Stulen. Med omlag 17 000 fritidsboliger i markedsområdet er også disse en viktig faktor for å opprettholde det store og varierte butikknettet vi har.

På slutten av fjoråret ble det besluttet å starte med utbygging og renovering av Domus Oppdal.

- Det er 40 år siden senteret ble åpnet, og tida er moden for å ta et løft. Senteret utvides med om lag 2 000 nye kvadratmeter og flere nye aktører blir å finne i senteret. Med den positive utviklingen vi har hatt over lengre tid ser vi lyst på fremtiden, sier Stulen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...