Nea Radio

2019:

Rekordår for Prix Selbu

REKORD: Butikksjef Markus Norwich i Prix Selbu fornøyd med 2019 og omsetningsrekord. Foto: Coop Midt-Norge

2019 ble et rekordår for Prix Selbu – passerte 50 millioner i omsetning.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Da de siste nyttårsrakettene var avfyrt, kunne butikksjef Markus Norwich telle opp 50,2 millioner kroner og konstatere at 2019 ble et rekordår for Prix Selbu.

En magisk grense

- For oss har 50 millioner vært en «magisk grense», og det er veldig artig å komme over denne. Vi fikk en god vekst både innenfor dagligvarer og på Byggmix, ca. 3,5 prosent i begge avdelingene, sier butikksjef Markus Norwich.

Prix i Selbu markerte seg også i fjor som en av de beste i landet på gjenbruks-nett, og butikksjefen mener at den gode kontakten med kundene er en av grunnene til at butikken står seg så godt.

-Vi har veldig mange hyggelige og trofaste kunder, og det at vi kjenner kundene godt er en stor fordel. I tillegg har vi mange som handler hos oss til helga på vei til hytta, og da kan de få både dagligvarer, maling, ny grill eller andre ting de trenger på ett og samme sted, sier Norwich.

«Alle» er medlemmer

Ved årsskiftet hadde 1994 personer i Selbu et personlig medlemskap i Coop Midt-Norge, noe som tilsvarer rundt halvparten av innbyggerne i kommunen.

- Dersom vi legger til grunn at dette i praksis er husstandsmedlemskap, og at det bor litt over to personer i hver husstand, er vi oppe på 100 prosnet dekning for Selbu. Det er helt fantastisk, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Samvirkelaget, som totalt har 213.000 medlemmer, opplever god vekst.

–Av og til tenker vi at toppen er nådd, men stadig flere kommer inn. Ser vi bort fra medlemsvekst fra fusjoner, kom det 4 prosent helt nye medlemmer inn også i fjor, sier Vik-Mo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...