Nea Radio

REKO-ringen med oppstart i Selbu og Tydal

Her fra en annen utlevering Foto: Privat

Onsdag 02.09 inviterer REKO-ringen, Selbu og Tydal til et oppstartsmøte via Teams på internett.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2020 kl 18:26

REKO-ringen vokser på landsbasis og har nå over hundre ringer rundt om i Norge.

– REKO-ringen er en enkel salgskanal hvor lokale småskalaprodusenter og kunder lett kan komme i kontakt med hverandre å selge og handle mat, forteller prosjektleder Siv-Elin Krutvik

Bærekraftig produksjon

Når en kunde skal handle varer, så legger kunden inne ønsket bestilling hos produsenten, som da produserer mengden akkurat i forhold til bestillingen. Dette vil være med på å redusere matsvinn, som er et viktig tema hos REKO-ringen.

Oppstartsmøte

– I morgen kl. 19.00 vil det bli avholdt oppstartsmøte via teams for alle som er interesserte i Selbu og Tydal. Da skal vi bli enige om utleveringpunkt og dag for utkjøring, forteller Siv-Elin Krutvik

Hvordan blir man med på oppstartmøtet i morgen?

– Vi har en Facebook gruppe som heter REKO-ringen Selbu og Tydal, der ligger det uten link som man klikker på så er man med i møtet på Teams, trenger ikke å laste ned noen tilleggs app og du kan være med fra pc eller mobil om du vil, sier Siv-Elin Krutvik

Hør intervjuet med Siv-Elin Krutvik her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...