Nea Radio

Redusert ledighet i Trøndelag siste uke

Nav Foto: Ola Bjerken

I sum er det 174 færre arbeidssøkere denne uken, sammenlignet med forrige uke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2020 kl 09:21

Mens antallet helt ledige har gått ned med ni personer, er det en nedgang på 174 delvis ledige. Samtidig har antallet i tiltak økt med ni personer.

Totalt er det nå 6 506 helt ledige i Trøndelag, mens 828 er i tiltak. Dette gir til sammen en bruttoledighet på 2,9 prosent. I tillegg er 5 638 personer delvis ledige, som utgjør 2,3 prosent av arbeidsstyrken.

Det er fortsatt flest helt og delvis ledige innenfor reiseliv og transport samt butikk- og salgsarbeid. Innenfor yrkesgruppene bygg- og anlegg er det en økning på 30 flere helt ledige, det er også en økning innenfor serviceyrker og annet arbeid, samt helse, pleie og omsorg, med henholdsvis 17 og 16 flere ledige. Yrkesgruppene med størst nedgang i antall helt ledige er barne- og ungdomsarbeid (20 færre) og ledere (13 færre).

Blant de helt ledige er 19 prosent permitterte, mens 39,6 prosent av de delvis ledige er permitterte. Til sammen er det 3 479 permitterte, som er138 færre enn forrige uke.

Den siste uken er det registrert 415 nye arbeidssøkere, noe som er en økning fra uken før da antallet nye arbeidssøkere var 356.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...