Nea Radio

Redusert Hardhaus

Hånd i hånd over målstreken og påfølgende kyss. Slik feiret og markerte samboerparet Gerd Johanne Hestnes og Marcus Schei Wiseth at de fullførte Hardhaus i 2018.

Tredagersløpet krympes til en runde rundt Riasten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2020 kl 20:40

Som så mange andre idrettsarrangement, er også tredagersløpet Hardhaus rammet av koronasituasjonen.

Men i motsetning til mange andre stevner og arrangement, så velger gjengen bak Hardhaus å arrangere løpet - om enn noe amputert sammenlignet med de siste årene.

Usikkert

– Vi har hatt mange måneder med tvil og spekulering på hva vil skal gjøre. Da dette startet i mars så tenkte vi at det ville gå over til slutten av juli. Men så oppdaget vi at det drøyde og folk begynte å avlyse arrangement til sommeren. Det sier lederen og initiativtakeren til løpet, Lars Ingmar Nyhus, som sier de ikke har vurdert å avlyse Hardhaus.

– Så lenge det har vært muligheter å arrangere, så har vi jobbet mot det målet, sier han.

Derfor blir sommerens utgave av løpet redusert til "Riasten Rundt", 25. juli.

Restriksjoner

Nyhus sier at smittevernrestriksjoner per i dag ikke åpner for fler enn 200 deltagere. Siden påmeldingen åpnet forrige uke, er de fleste plassene nå booket.

Virussituasjonen setter også en stopper for fellesstart med store puljer. Det vil derfor bli mindre startgrupper i hver fellesstart slik at man opprettholder kravet om en meters avstand.

Tar deler av arrangementet til sentrum

Nytt av året er at det arrangeres Hardhausbankett med Hardhausquiz på Kaffekråa i Ålen lørdag kveld. Her vil det bli matservering, quiz, underholdning og pub.

Alle deltagere vil få årets medalje, samt premiering for pallplasseringer og 4.- 5. plasser i utvalgte klasser. Utdeling av vandrepokalen for Riasten Rundt, går også som vanlig.

Hør intervju med Lars Ingmar Nyhus her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...