Nea Radio

Reddet uavgjort på overtid

Dagens målskorer Ove Brynhildsvold med dagens bursdagsbarn Jan Vidar Olsen. Foto: Synne Dyrhaug

Tydal styrte spillet nesten hele kampen, men det tok 93 minutter før de fikk ballen i Charlottenlund sitt mål.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2018 kl 18:30

TYDAL - CHARLOTTENLUND 1-1 (0-1)

Tidlig i første omgang var det allikevel Charlottenlund som skulle ta ledelsen, og 0-1 skulle det stå på tavla i nesten to hele omganger. Tydal presset på for uttelling og hadde flere store muligheter med både kaptein Andreas Lundereng Skjefte og Simen Dahlseng Østby.

Joachim Henriksen var tilbake i midtforsvaret for Tydal og dette gir laget en defensiv ro, men uansett hvor godt defensiv man spiller må man score mål for å vinne fotballkamper.

Andre omgang fortsatte med bedre spill, hjemmelaget har virkelig fått mer sving på samspillet og kombinasjonen utover vårsesongen, men har tapt noen verdifulle poeng både mot Støren, Orkla og idag Charlottenlund.

Det suste godt rundt stengene til Charlottenlund keeper Magnus Aleksander Aspås i andre omgang, men allikevel slapp han inn bare et mål. Foto: Synne Dyrhaug

Drama i sluttminuttene

På tampen av kampen skjedde det mye på kort tid, begge kapteinene fikk rødt kort (to gule) og måtte dermed avslutte kampen med 10 mann. Noen spesielle dommersituasjoner var det iløpet av kampen. Godt ut i overtiden spilte Henriksen ballen opp mot dagens bursdagsbarn Jan Vidar Olsen, som fikk en dytt i ryggen og dommeren dømte frispark like utenfor 16-meteren. Dette ble en gyllen mulighet for å få med seg et poeng og Ove Brynhildsvold, tok frisparket og satte ballen i mål bak en frustrert Charlottenlund-keeper. Et mer fortjent poeng skal man vel lete lenge etter i denne sesongen.

-Nå er det bare å se framover og fortsette å gjøre gode kamper, sa trener Olav Harry Østby, etter kampen. Sistnevnte fyller 60 år i morgen og det var nok en fin før-gave med et poeng i dagens kamp på Kløfta.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...