Nea Radio

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

Søderlund herjet med Viking-forsvaret. Foto: Per-Erik Ofstad

OPPDATERT: Hedenstad, Søderlund og Konradsen kjørte fullstendig lekestue med Viking.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.07.2019 kl 18:03

Midt mellom festivaler, konserter og andre større arrangementer i regionen ble det spilt ball på Lerkendal lørdag ettermiddag. Publikumsoppmøtet var som ventet deretter, og atmosfæren bar preg av feriemodus. Rosenborg har vært overlegne i tidligere oppgjør mellom de to lagene, og har vunnet seks av de syv siste kampene mellom lagene. Kveldens oppgjør ble på ingen måte noe unntak av normen.

Rosenborg - Viking

Resultat: 5-1 (2-1)
Målscorere: Hedenstad, Søderlund (2), Ekeland, Konradsen (2)
Kveldens Variant: Ola Hobber Nilsen. Har vi sett et penere løpesett blant norske toppdommere de siste årene? Silke.

Tok kommandoen

Rosenborg kontrollerte starten av første omgang fullstendig. Hjemmelaget kom til en rekke farligheter, men slet med eksekuteringen på den siste tredelen. Med litt tur kunne det vært 2-0 etter 10 minutter. Vikings visitter inne i Rosenborgs sekstenmeter var sjeldne, og bortelaget hadde for det meste nok med å holde tett bakover. Rosenborgs høyere intensitet i presspillet gjorde at laget stadig lyktes med gjenvinninger.

Eksploderte i løpet av 10 minutter

Det lave presset til Viking straffet seg etter 35 minutter da Hedenstad fikk skyte upresset fra 25 meter. Høyrebackens skudd suste i nærmeste kryss i vill hastighet. Fire minutter senere forlot et presist utoverskrudd hjørnespark vrista til samme mann. Innsvingeren fra backen fant hodet til Søderlund som doblet Rosenborgs ledelse. Etter scoringen fremsto hjemmelaget i overkant selvsikre, hvilket som seg hør og bør ble belønnet med et baklengs før pause. Jostein Ekeland var sist på ballen, etter at Viking etablerte et lite press på Rosenborg som en reaksjon på Rosenborgs andre scoring.

Strålende Rosenborg-periode

Rosenborg kom skjerpet ut på banen etter sidebytte, og fikk straks avkastning for godt spill. Fire minutter etter hvilen assisterte Søderlund i ren Berbatov-stil Konradsen som økte ledelsen til 3-1. Spissens nedtak og stoiske ro var pur klasse, og Konradsens avslutning fra 14 meter var intet dårligere. De påfølgende minuttene setter hjemmelaget to baller i nota i det som var en strålende periode sett med Rosenborg-øyne. På begge scoringene løftet linjedommeren flagget, men ved det første tilfellet burde nok flagget blitt værende nede.

Hedenstad, Søderlund og Konradsen styrte showet

Utskjelte Hedenstad og Søderlund var helt outstanding for Rosenborg. 4-1 kom selvfølgelig etter at førstnevnte assisterte sistnevnte. Et strålende innlegg fra backen ble nydelig eksekutert av kraftspissen. Konradsen rundet av showet med et nydelig skudd i krysset fra 18 meter. Dersom Hedenstad hadde linjedommeren med seg under oppgjøret hadde han blitt stående med et mål og smått utrolige tre assist. Likevel, et mål og to assist lar seg høre. Søderlund var ikke noe dårligere med to mål og en assist. Konradsen ble stående med to mål, men dominerte også i dag midtbanen. Kalas.

Søderlund om Bergkamp-nedtaket, målene og kommende kamper.

Konradsen om formen, indreløperrollen og lagdynamikk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...