Nea Radio

Frustrerende kveld for Horneland

Ingen drømmestart for Horneland Foto: Per-Erik Ofstad

Oppdatert: Årets første kamp på Lerkendal ble ingen opptur for RBK.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.04.2019 kl 21:55

Første seriekamp på Lerkendal er høytid, og en merkedag i kalenderen for trøndere år etter år. Men, i år var det unektelig en ekstra spenning knyttet ovenfor årets hjemmedebut. Det siste årets absurde hendelser, sesonginnledninga, ansettelsen av Horneland og det merkelige overgangsvinduet ga kampen en ekstra dimensjon. I forkant av kampen innrømte Horneland at han var optimistisk, men også svært nervøs foran hjemmedebuten. Viktigheten av tre poeng mot Odd, og mer ro i rekkene var helt åpenbar.

RBK-ODD

Resultat: 1-1 (1-0)
Målscorere: Helland, Børven

Utålmodig

Større grunn til å bli nervøs kunne han fått etter kun 8 minutter da Sander Svendsen kun var en supertakling fra Reginiussen unna å løsne skudd fra en særdeles god posisjon. Utover omgangen var det hjemmelaget som produserte de farligste sjansene, og Søderlund var farlig frempå ved flere anledninger. Fraværet av den mildt sagt godt innkjørte 4-3-3-formasjonen vekket naturligvis skepsis blant Lerkendal-publikummet, og man kunne undervegs høre publikum instruere og nærmest korrigere laget ved å gi applaus og bue. Mens direkte spill, overlapper og parantesløp ga applaus fra publikum, ble trilling på tvers og uvante bevegelser belønnet med buing.

Skuldrene senket seg for en stund

To minutter før pause ble Rosenborg belønnet for det økende grepet de fikk på kampen. Hjemmefavoritt Helland banket ballen i mål fra 25 meter i nærmeste hjørne. Et særdeles godt skudd, men heller ingen enorm keeperprestasjon av Rossbach i bortelagets bur. Hornelands skuldre senket seg nok noen hakk inn mot pause. Etter pause justerte derimot skuldrene seg opp noen hakk igjen. 8 minutter etter sidebytte utlignet Børven for gjestene da han kom først på et skudd/innlegg fra Espen Ruud.

Ikke den reaksjonen man hadde håpet

Rosenborg slet med å danne noe som helst av vedvarende press på Odd i andre omgang. Odd startet omgangen godt, og var simpelthen best ute på Lerkendal-matta. Rashani og Svendsen utfordret korridorene, backene fikk avansere og deres sentrale midtbane vant de viktige duellene på midten. Rosenborg slet med å håndtere den kontrigssterke trioen på topp anført av målfarlige Børven. Spissen var svært nær ved å putte sin andre for kvelden ved flere anledninger. I sluttminuttene var det faktisk bortelaget som så ut til å jakte en trepoenger.

Frustrerende

Alt i alt ble det en frustrerende kveld for hjemmelaget. Uavgjortresultatet gir vann på mølla for kritikerne, og gjør nok ikke underverker for det allerede sviktende sesongkortsalget. Hornelands hjemmedebut endte med buing fra publikum i det sluttsignalet gikk.

Ydmyk Horneland i mixed-zone

-Flaut

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...