Nea Radio

Nea Radio

Svært nær nytt katastrofalt poengtap

Prosjekt Horneland humper og går videre. Foto: Per-Erik Ofstad

Oppdatert: Intervju med Horneland og Søderlund

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2019 kl 23:04

Snakkisen foran kampen var nok en gang at Bendtner ikke var tatt ut i troppen. En rekke supportere har ytret et rimelig tydelig ønske om å få den høyreiste dansken tilbake på matta igjen, men uten gehør denne gangen. Kjernens bannere hang også denne kampen opp ned. De krever handling. En som derimot ser ut til å gå en lys fremtid i vente er Konradsen Ceide. Syttenåringen debuterte fra start og viste en positiv og uredd innstilling, men slet i posisjonerings- og duellspillet.

RBK-Mjøndalen

Resultat: 3-2 (2-1)
Målscorere: Reginiussen, De Lanley, Åsmundsen, Brochmann, Søderlund
Kveldens Variant: Meling fikk kjørt seg så det holdt da Bojang kom inn for Mjøndalen. Sjeldent sett backen parkert så til de grader. Tempo.

Fem strålende minutter

Kampen startet trått for hjemmelaget, og det første kvarteret så det ut til at kampen var på veg inn i det mønsteret vi har sett så alt for ofte i år. Det skulle derimot endre seg halvvegs i omgangen da lederskikkelsene plutselig sto frem. Første positive tegn sto Mike Jensen for da han kom til tre raske avslutninger. Deretter kom en periode hvor Rosenborg spektakulært nok så ut som et vesentlig bedre lag enn Mjøndalen. Først kriget Reginiussen inn et mål da Mjøndalen ikke fikk klarert fra corner. Kun tre minutter senere doblet De Lanley ledelsen etter et praktangrep. Minutter senere kunne Søderlund økt Rosenborgs ledelse etter det som trolig var sesongens peneste angrep på Lerkendal så langt, men avslutningen ble for dårlig.

Ikke friskmeldt

Syv minutter før pausen gikk det kaldt nedover ryggen hos spillere, apparat og supportere. Åsmundsen klemte inn en redusering. I minuttene som fulgte ble Rosenborg kraftig presset, og den nervøse stemningen inntok hele stadion. Kun et par klasseredninger av Hansen hindret Mjøndalen fra utligning. Hjemmelaget slapp foten av gassen, og slet med å finne tilbake igjen til den gode rytmen. Etter hvilen produserte Mjøndalen de største mulighetene. Rosenborg trillet ball uten tempo og var sårbare for kontringer mot. Brochmann utlignet etter 64 minutter. Minutter tidligere hadde samme mann hamret ballen i tverrliggeren. Sekunder senere var Rosenborg igjen i føringen. Søderlund fikk servert en gavepakke fra Mjøndalen-forsvaret, takket, bukket og innkasserte scorte sitt første mål på over et halvt år.

Humper videre

Viktigheten av det psykologiske aspektet ved fotballen ble nok en gang tydelig på Lerkendal. Tre poeng, men absolutt ingen overbevisende forestilling. 2-0 skal ikke være en farlig ledelse på Lerkendal mot miniputten Mjøndalen. Rini Coolen fulgt kampen med argusøyne fra tribunen vel vitende om at han er Rosenborgs naturlige kandidat til en caretaker-rolle dersom Horneland skulle få sparken.

Seier, men ingen positiv atmosfære i mixed-zone etter kampen.

Søderlund prater om hvordan det var å score etter 224 dagers måltørke.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport Vis flere

Imponerte i Tromsø

Imponerte i Tromsø

Jan Nyrønning fra Team Hardhaus fortsetter å imponere

Linda har fått VM-billett

Linda har fått VM-billett

Reiser til Canada i slutten av august for å representere de norske fargene i VM 3D Bueskyting.

Eggen hyllet med tre poeng

Eggen hyllet med tre poeng

Flott statue, glimrende spill, men under middels oppmøte til Eggens festaften.

Svevde til himmels

Svevde til himmels

Det var duket for høye svev og unike triks når André Villa tok turen til Hell RX

Dramatikk på pallen i Hell RX

Dramatikk på pallen i Hell RX

Flere juryavgjørelser endret utfallet

Vellykket debut på hjemmebane

Vellykket debut på hjemmebane

Morten Asklund fra Soknedal sto lørdag på startstreken i RX2-klassen under helgas VM-runde i rallycross på Lånkebanen, og det gikk bedre enn forventet. Både sjåfør og teamsjef var godt fornøyde da de møtte oss lørdag ettermiddag.

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Grisens velferd er tema i Fredagsfloka

Grisens velferd er tema i Fredagsfloka

Grisebonde Jens Nikolai Jenssen og sauebonde Julianne Vatnbakk er gjester i Fredagsfloka. Tema er dyrehold i Norge.

Er tannhelsen bedret for alle?

Er tannhelsen bedret for alle?

De siste 30 årene har det skjedd en betydelig bedring i tannhelsen. 
Dårlig tannhelse er imidlertid fortsatt et helseproblem i Norge, skriver Svein Otto Nilsen i et debattinnlegg. 


Per Jørgen fikk ringe i bjella

Per Jørgen fikk ringe i bjella

NORBIT på børs.

Revytekstforfattere - meld dere!

Revytekstforfattere - meld dere!

Revyaktører over hele landet oppfordres til å søke på SpareBank 1 SMNs revytekststipend for 2019. Stipendet deles ut i forbindelse med Norsk Revyfestival og NM i revy på Høylandet 10.-14. juli.

Tilbake i Norge

Tilbake i Norge

De tre Abbasi-søsknene landet tirsdag ettermiddag på Oslo lufthavn og dro direkte til sykehuset for å gjenforenes med moren.

Abbasifamilien sendes ikke til Kabul

Uttransport er stanset og det jobbes med å returnere familien tilbake til Norge så snart som mulig.

Siste med #RosenborgVis flere

Eggen hyllet med tre poeng

Eggen hyllet med tre poeng

Flott statue, glimrende spill, men under middels oppmøte til Eggens festaften.

Sårt tiltrengt opptur for RBK

Sårt tiltrengt opptur for RBK

Hornelands første trepoenger i serien er et faktum.

Frustrerende kveld for Horneland

Frustrerende kveld for Horneland

Oppdatert: Årets første kamp på Lerkendal ble ingen opptur for RBK.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...