Nea Radio

RBK kjørte over Lyn

STORSEIER: Ina Lundereng Vårhus og RBK-jentene var overlegne borte mot Lyn. Foto: Marius Haugan Lillegjære

RBKs kvinnelag var fullstendig overlegne i Toppseriens andre runde. Etter en forrykende start på andre omgang kunne RBK til slutt reise hjem til Trøndelag med seier 1–4 borte over Lyn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kampfakta

Lyn - Rosenborg 1–4 (0–1)

Mål:
0–1: Marit Clausen (44')
0–2: Marit Clausen (46')
0–3: Julie Blakstad (51')
0–4: Julie Blakstad (53')
1–4: Camilla Linberg (64')

RBKs lag:
Kristine Nøstmo
Mali Lilleås Næss
Emilie Bragstad
Ina Lundereng Vårhus
Solfrid Vaagan Hofset
Elin Åhgren Sørum
Emilie Marie Joramo
Celine Emilie Nergård
Cesilie Andreassen
Julie Blakstad
Marit Clausen

Innbyttere:
Birthe Christiansen
Siw Døvle (inn fra 79')
Laura Gashi (inn fra 87')
Sara Kanutte Fornes (inn fra 57')
Emilie Lein (inn fra 79')
Lisa-Marie Utland (inn fra 57')

RBK-jentene tok kontroll på kampen fra første spark på ballen. Et meget defensivt Lyn-lag lå godt organisert og hindret de store sjansene gjennom det meste av første omgang.

Men like før pause fikk et tålmodig RBK hull på byllen. Etter en flott kombinasjon banket Marit Clausen inn dagens første mål fra om lag 16 meter, og trønderne kunne dermed gå inn i garderoben med senkede skuldre.

Pangstart på andre

Om det var pausepraten til trener Steinar Lein eller selvtilliten ei scoring fører med seg er uvisst, men starten på andre omgang var av det totalt overlegne slaget. RBK løp fullstendig over Lyn-jentene.

Marit Clausen scoret både sitt og lagets andre for dagen før minuttet av omgangen var spilt. Etter 53 minutter la Julie Blakstad på til 3–1, og kun to minutter senere kontret samme dame inn dagens fjerde. Kampen var i realiteten avgjort.

Trøstemål for Lyn

Et tydelig rystet Lyn-lag samlet seg for en kort pep talk etter den forferdelige starten på andre omgang. I de påfølgende minuttene jevnet spillet seg betraktelig ut.

Etter flere farlige forsøk kunne hjemmelaget omsider juble for scoring da Camilla Linberg reduserte til 1–4 med en nydelig avslutning i krysset etter 64 minutter. Etter dette ebbet energien i kampen noe ut, og et Rosenborg på cruise kontroll styrte kampen i havn.

Etter to runder står RBK nå med én seier og én uavgjort og dermed en god start på sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...