Ranheim med knallsterk borteseier mot Kristiansund

Jubel i Ranheimsleiren Foto: Knut Erlend Jegersen

Ranheim puster Rosenborg i nakken etter 1-3 borte mot Kristiansund.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter en tredel av sesongen står Ranheim med knapt utrolige 20 poeng. Med dagens seier har kompisgjengen fra fjæra tatt seks seire av ti mulige denne sesongen. Ranheim er rett og slett på stø kurs mot kvalifisering til Europa League.

Kristiansund-Ranheim

Resultat: 1-3 (0-1)
Målscorere: Erik Tønne(2), Aslak Fonn Witry, Daouda Bamba
Kveldens variant: Ranheims poengsnitt så langt ville ha holdt til seriegull de tre foregående sesongene.

4234 tilskuere fikk se sitt Kristiansund slite mot Ranheim.

Det måtte en kamp mot Ranheim til for å sette ny publikumsrekord på Kristiansund Stadion. 4234 tilskuere møtte opp i håp om at 16. mai skulle bli en gledens dag for Kristiansund. Slik ble det ei. Etter 22 minutter stanget kampens store spiller Erik Tønne Ranheim opp i ledelsen etter en corner fra Daniel Kvande. Kristiansund er kjent som et sterkt hjemmelag, men måtte ta til takke med å ligge under med et mål til pause.

Ranheim gjorde vondt værre for skuffede hjemmesupportere

En time ut i kampen får Ranheim straffe etter at Kim Riksvold blir felt innenfor sekstenmeteren av Bent Sørmo. Straffesparket setter Tønne i mål via hanskene til keeper McDermott. Med det noterer Tønne seg for sin andre scoring i kampen, og sin fjerde scoring totalt denne sesongen. Etter 85 minutter satte Aslak Fonn Witry all tvil til side med et solid skudd fra utenfor sekstenmeteren. Hjemmelagets Bamba reduserer rett før kampslutt, men klarer ikke å hindre at de tre poengene til slutt ender opp i Ranheimsfjæra.

Mestscorende i Eliteserien

Med det kan Ranheim gå i borgertoget 17. mai vel vitende om at de befinner seg på medaljeplass. Det er ikke bare poengfangsten til Ranheim som overbeviser, spillet er også meget godt. Denne kampen er intet unntak, bortelaget spiller til tider upåklagelig angrepsfotball til tross for at de spiller en vanskelig bortekamp. Ranheim kan per dags dato krone seg med å være det mestscorende laget i Eliteserien. Det kommer godt med når neste motstander for Ranheim er Molde på Extra Arena kommende mandag.

Siste nytt i Sport Vis flere

Livsglede en hel helg

Livsglede en hel helg

Landsturneringen for funksjonshemmede til Stjørdal

Fra 30. august til 1. september fylles Stjørdal med livsglede når byen skal arrangere Landsturneringen for funksjonshemmede 2019.

Viktig seier i bunnstriden

Viktig seier i bunnstriden

Selbu sikret seg to poeng i jevn kamp mot tabelljumbo Melhus/Gimse

Malvik satser på E-sport

Malvik satser på E-sport

Malvik kommune har startet et prosjekt der såkalt E-sport får rammer på lik linje med andre fritidsaktiviteter.

SBK Årets Fair Play-klubb

SBK Årets Fair Play-klubb

Selbu Ballklubb er tildelt prisen som Årets Fair Play-klubb for NFF Trøndelag.

Sivert Kjøsnes tok bronsje i F650

Sivert Kjøsnes tok bronsje i F650

Kjøsnes passerte Lars Monsen på siste etappe inn mot Røros.

10 fikk ny eier

10 fikk ny eier

Da Matti Vilhjalmsson dro til Vålerenga, ble drakt nummer 10 ledig. Allerede da begynte Pål-André Helland å tenke tanken om et nummerbytte.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...